Alıntı:
sisortali Nickli Üyeden Alıntı
Ağustos ayında İstanbul'da maç oynuyorsun. 20 - 25 bin taraftarı azımsıyorsun. Oysa bu ayda İstanbulda'ki Sivaslıların çoğu zaten Sivas'ta. Hem Galatasaray Olimpiyatta oynarken 1000 - 1500 kişiye oynadığını ne zaman unuttunuz. Eğer Sivasspor'a gerçekten sahip çıkmak istiyorsak, birbirimizi karalamaktan vazgeçmeliyiz. Oysa bizlerde Sivassporun 4 Eylülde bomboş trübünlere oynadığını çok gördük.
Bir de başkanımız İstanbul'da bir yardım kampanyası başlatsın bakalım beğenmediğiniz İstanbullu Sivaslılar (ne demekse hem İstanbullu hem Sivaslı) takımlarına nasıl sahip çıkıyor bir görün.
Sivaslının, Sivas'taki Sivaslıdan başka dostu yok mantığıyla hiçbir yere varmamız mümkün değil.
|
evet arkadaşlar eleştirilerde daha dikkatli olmalıyız istanbul taraftarına sıfır felan çekmek burdaki hemşerilerimizi kırmaktan başka bişeye yaramaz
sizlerin azımsadığı o taraftar sayısını olimpiyatta kaç tane takım toplayabilir üstelik olimpiyat stadı tam bir dağın başında nerdeyse trakyaya stad yapmışlar istanbulda ulaşımın çok zor olduğu bir bölge otobüs yok bişey yok ben oraya gelirken inanın en az 40 dk yürü yürü yürü o sıcakta beyni dönüyor insanın
ve 20 ytl lik para belki az gibi geliyor size ama bu paraya 10 ytl yol ve yemek masrafı ekleyin etti kişi başı 30 ytl istanbuldaki hemşerilerimizin ekonomik durumu çokmu iyi zannediyordunuz hepsi köyünden kalkıp gelmiş tek amaçları o gün çocuklarını karnını tok yatırabilmek
çok merak ettiğim bir şey var sivastaki maçlarda bilet fiyatları 20 ytl olsun bakalım ne kadar seyirci stada gelecek?????( bakın yol ve yemek masrafınıda saymıyorum ha)