Mac cok güzeli ama önceden dedigim gibi, rakibi kücümsememiz lazim. Sivas bügün ilk yari basite almamiz bize büyük zarara yol acti. Ama cok güzel oynamamiza ragmen 2-2 bitti. Insalah sivasta dagitacagiz onlari.
adamların taraftarı bile yok bu takımı biz rahat geçerdik ama sahada as takım yoktu eğer sivastaki maçta stadı doldurursak as takımla çıkarsak takımıza gereken desteği verirsek büyük konuşmuyum biz bu takımı gömeriz çimlere en az 4 tane atarız düşünemiyorum hallerini sivasspor bu takıma on basar. bu arada sayın federasyon başkanımıza allahtan rahmet ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum tüm türkiyenin başı sağolsun dürüst bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz mekanın cennet olsun başkan
ÇOCUKLAR ÇOK HEYCANLIYDI HEPSİDE GENÇ SONUÇTA İYİ BÖLE TECRÜBE KAZANILIYOR İŞTE SİVASTA PATLATIRIZ
SEZONU ERKEN AÇTIĞIMIZ İÇİN HOCA GENÇLERE YER VERİYORKİ OYUNCULARIMIZ ÇABUK GÜÇTEN DÜŞMESİN DİYE YOKSA HERKES BİLİYOR O TAKIMA NELER YAPA BİLECEĞİMİZİ. ZATEN SİVAS TA BİZİM TARAFTAR YENER ONLARI
ya sivas nerdeydin bugün ya çok zevksiz bi maçtı kanal 1 bu maçı verdi ama nasıl maçtı bu böle ya neyse inşallah iyi olur ligdede ble oynarsa sivas allah yardımcımız olsun
Hadi gecmis olsun gardaslar bu turu atladik sayilir.Cunku deplasmanda bir gol altin degerindedir, biz iki tane attik.Burda onlari rahat yeneriz.Benim fikrim simdi ikinci tur macini beklemek ve almaktir.Sivassporumuza hayirli ugurlu olsun.
Adamların taraftaarları orada çalışanlardı galiba formalarını da çarşıdan almışlar hepsinin üstünde aynı şey yazıyodu Avantajlı bir skor tabi ki ama rahat alabilirdik bu maçı...ama öbür maçta yenebileceğimize inanıyorum...hadi hayırlısı