Alıntı:
MeD_Turc Nickli Üyeden Alıntı
ne demek burda bir cogunuz deplasman yuzu gormediniz bir cogunuz yagmur yuzu gormediniz ne demek bir cogunuz 3.ligde bu takim can cekisirken sivasspor diye bir takim varmi diyordunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! bu ne demektir kardesim
biz anamizdan dogduk dogali sivasliyiz ne bizim sozumuz bugun sivasspor iyi yerde diye sahip cikiyoruz nede yarin allah gostermesin kotu yere dustugu zaman sahip cikmamazlik yapmayiz esas sizzzzzzzzzzzzz YENICERILER denilen bir avuc taraftar toplulugu bugun sivassporun basarisinin ardinda maddi beklentiler icinde olan sizlersiniz bugun saglam yonetim arkasindan kendinize bir pay cikarma icerisinde olan sizlersiniz................... ben ne yeniceriliyim nede cilginim kardesim ben SIVASLIYIM sivassporlu dogdum benden doganlarda sivasli olacak ne o kendinizi triplere sokmalar falan siz yokken biz vardik o stadin camurunda biz surunduk sen neyden bahsediyorsun benim o stadda top oynadigim yillarda benim o stadda taraftarlik yaptigim yillara senin degil tum yenicerililer denilen gurubun akli yetmez..................... gonul isterdiki sizinle yani herhangi bir sivasliyla karsi karsiya gelmeyeyim ama kendinizi oyle bir finansa etmissinizki dayanamadim bizzzzzzzzzz SIVASLIYIZ kardesim ne ceniceri nede cilginiz sadece SIVASLIYIZ:!!!!!!!!!!!!
|
bizim sivasın meşhur bi sözü vardır''YARASI OLAN GOCUNUR''eğer sen dediğin gibi deplasmana gidiyosan,kötü gündede bu takımın arkasındaysan,sana zaten bi laf yok,neyi üstüne aldın anlayamadım,yok burda sivrilik yapıp kendini farklı kılmaya çalısıyosan o ayrı,ama burda bizim amacımız kimseyi kırıp polemik yaratmak deil,yine de kimse yazılanları sanki bi hakaret gibi algılamasın,ben şunun altını 1 milyon kere çiziyorum HEPİMİZ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ-
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ :!:
birde anlam ve mana veremediğim bi konu bazı arkadaşlar yeniçerilere değişik bi tavır içinde saldırmaktalar,bunun sebebi nedir acaba,diyosunuzki yeniçeriler sivasın bu iyi zamanında menfaat peşinde o zaman bana sölermisiniz yeniçerilerden hangisi yönetimden ne almış,lütfen sallamayın burda komik oluyosunuz,yeniçeriler bağımsız bir oluşumdur,güeş balçıkla sıvanmaz...