Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 29.01.2005, 22:35   #21
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

sevgili yiğidolar
lütfen her takımda böyle gruplar vardır normal ama sivas kimsenin babasının malı değil herkese yeter, sivasa bu kadar ilgi niye hiç düşündünüzmü buna kafa yormaya değer bir durumdur, bence üç büyüklerin taraftarlarından duyulan rahatsızlıktandır, çünkü bir dikkat ettim ağırlıklı olarak burada bile gs fb , bjk kavgası yapıyoruz yeter artık,
bence biraz daha farklı olursak hakikaten 4. büyük olabiliriz, lütfen yeter arkadaşlar, yeniçeride lazım çılgında yiğido da ama önce sivassporluyum demek önemli olan, hiçkimse kendini yönetimin takımın futbolcunun üstünde görmesin, trübün tahakkümü kurmasın şimdiden.
Alt 30.01.2005, 05:02   #22
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ne demek burda bir cogunuz deplasman yuzu gormediniz bir cogunuz yagmur yuzu gormediniz ne demek bir cogunuz 3.ligde bu takim can cekisirken sivasspor diye bir takim varmi diyordunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! bu ne demektir kardesim
biz anamizdan dogduk dogali sivasliyiz ne bizim sozumuz bugun sivasspor iyi yerde diye sahip cikiyoruz nede yarin allah gostermesin kotu yere dustugu zaman sahip cikmamazlik yapmayiz esas sizzzzzzzzzzzzz YENICERILER denilen bir avuc taraftar toplulugu bugun sivassporun basarisinin ardinda maddi beklentiler icinde olan sizlersiniz bugun saglam yonetim arkasindan kendinize bir pay cikarma icerisinde olan sizlersiniz................... ben ne yeniceriliyim nede cilginim kardesim ben SIVASLIYIM sivassporlu dogdum benden doganlarda sivasli olacak ne o kendinizi triplere sokmalar falan siz yokken biz vardik o stadin camurunda biz surunduk sen neyden bahsediyorsun benim o stadda top oynadigim yillarda benim o stadda taraftarlik yaptigim yillara senin degil tum yenicerililer denilen gurubun akli yetmez..................... gonul isterdiki sizinle yani herhangi bir sivasliyla karsi karsiya gelmeyeyim ama kendinizi oyle bir finansa etmissinizki dayanamadim bizzzzzzzzzz SIVASLIYIZ kardesim ne ceniceri nede cilginiz sadece SIVASLIYIZ:!!!!!!!!!!!!
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.01.2005, 08:35   #23
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
MeD_Turc Nickli Üyeden Alıntı
ne demek burda bir cogunuz deplasman yuzu gormediniz bir cogunuz yagmur yuzu gormediniz ne demek bir cogunuz 3.ligde bu takim can cekisirken sivasspor diye bir takim varmi diyordunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! bu ne demektir kardesim
biz anamizdan dogduk dogali sivasliyiz ne bizim sozumuz bugun sivasspor iyi yerde diye sahip cikiyoruz nede yarin allah gostermesin kotu yere dustugu zaman sahip cikmamazlik yapmayiz esas sizzzzzzzzzzzzz YENICERILER denilen bir avuc taraftar toplulugu bugun sivassporun basarisinin ardinda maddi beklentiler icinde olan sizlersiniz bugun saglam yonetim arkasindan kendinize bir pay cikarma icerisinde olan sizlersiniz................... ben ne yeniceriliyim nede cilginim kardesim ben SIVASLIYIM sivassporlu dogdum benden doganlarda sivasli olacak ne o kendinizi triplere sokmalar falan siz yokken biz vardik o stadin camurunda biz surunduk sen neyden bahsediyorsun benim o stadda top oynadigim yillarda benim o stadda taraftarlik yaptigim yillara senin degil tum yenicerililer denilen gurubun akli yetmez..................... gonul isterdiki sizinle yani herhangi bir sivasliyla karsi karsiya gelmeyeyim ama kendinizi oyle bir finansa etmissinizki dayanamadim bizzzzzzzzzz SIVASLIYIZ kardesim ne ceniceri nede cilginiz sadece SIVASLIYIZ:!!!!!!!!!!!!
+10000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000 00
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.01.2005, 13:17   #24
abcde
Yiğido

abcde - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 abcde ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
MeD_Turc Nickli Üyeden Alıntı
bizim sivasın meşhur bi sözü vardır''YARASI OLAN GOCUNUR''eğer sen dediğin gibi deplasmana gidiyosan,kötü gündede bu takımın arkasındaysan,sana zaten bi laf yok,neyi üstüne aldın anlayamadım,yok burda sivrilik yapıp kendini farklı kılmaya çalısıyosan o ayrı,ama burda bizim amacımız kimseyi kırıp polemik yaratmak deil,yine de kimse yazılanları sanki bi hakaret gibi algılamasın,ben şunun altını 1 milyon kere çiziyorum HEPİMİZ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ-
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ :!:
birde anlam ve mana veremediğim bi konu bazı arkadaşlar yeniçerilere değişik bi tavır içinde saldırmaktalar,bunun sebebi nedir acaba,diyosunuzki yeniçeriler sivasın bu iyi zamanında menfaat peşinde o zaman bana sölermisiniz yeniçerilerden hangisi yönetimden ne almış,lütfen sallamayın burda komik oluyosunuz,yeniçeriler bağımsız bir oluşumdur,güeş balçıkla sıvanmaz...
abcde isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.01.2005, 14:11   #25
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

mazinin kaç gün beyler ayrılık yapmayın... o tribünlere yılllarca varını yoğunu ortaya koyanlar var kimseye haksızlık etmeyin... sadece sivasspor taraftarı var ayrılık hiçbirzaman canlılara mutluluk getirmemiştir,unutulmamalı herks tek yürek olmalı... SADECE VE SADECE SSSSİİİİVVVVAAASSSPPPOOOORRRRR ....
kakikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.01.2005, 14:19   #26
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ayrıca çeşitli sıkıntılar içinde bu takımı buralara gtirenler var isimleri hiç gündeme gelmemiştir... tarihini araştırırsanız sivasspor da futbol oynarken sakat kalan kardeşlerimiz vardır bunlar çıkıp kendine pay biçmezken siz neden kendinize çok büyük pay çıkarıyosunuz... ben sinop ta okıuyorum sinop ta esnaflık yapan birisiyle tanıştım... 1970 yıllarına sivassporda para pul almadan futbol oynadığından çektiği sıkıntılardan bahsetti ve hala sivassporu takip ediyor ama BU FEDAKAR kişilerden kimsenin haberi yok bir iki günlük kişiler çıkıyor yiğidolara haksızlık ediyor yok yere bizleri üzüyor...
SADECE VE SADECE SSSSİİİİİVVVAAASSSSSSPPPOOORRR
kakikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.01.2005, 14:28   #27
abcde
Yiğido

abcde - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 abcde ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
kakikli Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca çeşitli sıkıntılar içinde bu takımı buralara gtirenler var isimleri hiç gündeme gelmemiştir... tarihini araştırırsanız sivasspor da futbol oynarken sakat kalan kardeşlerimiz vardır bunlar çıkıp kendine pay biçmezken siz neden kendinize çok büyük pay çıkarıyosunuz... ben sinop ta okıuyorum sinop ta esnaflık yapan birisiyle tanıştım... 1970 yıllarına sivassporda para pul almadan futbol oynadığından çektiği sıkıntılardan bahsetti ve hala sivassporu takip ediyor ama BU FEDAKAR kişilerden kimsenin haberi yok bir iki günlük kişiler çıkıyor yiğidolara haksızlık ediyor yok yere bizleri üzüyor...
SADECE VE SADECE SSSSİİİİİVVVAAASSSSSSPPPOOORRR
ya konuyu anlamıyosunuz yada demogloji yapıp polemiğe girmeye çalısıyosunuz,insanı çıldırtmayın arkadaşlar burda benim yazdıklarımda kimsenin yaptığı iyiliklere vefaya nebilim başka bişeye ters bi söz yok olayı neden anlamak istemiyosunuz,tabiki herkes sivassporlu,kimse kimseden daha fazla sivassporlu deil sadece daha fazla emeği geçer,burda kimseye haksızlık yapıldığı yok...neyapalım şimdi sivasspora iyiliği geçenlerin listesini mi? yapalım!sonuçta milyonlarca insan sivaslı ve bu takımı tutuyor,burda benim söylemek istediğim bi kaç arkadaşa ufak bir mesajdır,ikidebir yeniçerilere laf atıp durmasınlar,sadece bunu söylemek istiyorum çünkü bunlarda bize haksızlık edip bizi üzüyorlar...
ANLAYANA GİDER :!: :!:
abcde isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.01.2005, 15:45   #28
tolga06
Acemi Yiğido

tolga06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 tolga06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben uzun yıllar sivas ta kaldım ve çok takımda futbol oynadım. birazda olsa futboldan anlarım... Takıma verdiğiniz desten kaçınılmaz ama kendinizi toplumdan ayırıp biz Yeniçerileriz gibi bir tutum içine girerseniz ( yeniçeriler tarihini okudunuz mu) 2. Mahmud gibi biri gelir yeniçerileri kapatır... Bence şunu yapmalısınız tamam taraftar grupları olmalı mutlaka ama tüm sivasla bütünleşmeniz eğer olcaksada bu liderliği sizin yapmanız gerekir ama herşeyde kendinize pay çıkarmamalısınız .. iki gin sonra birileride çıkar bizde Nizam -ı Cedid iz derse bu işin içinden çıkamayız. Telekom maçında bir ankarada yaşayan sivaslı olarak stattaydım ve desteğiniz yeniçeriler ve çılgınlar olarak harikaydı ama neden bunu daha koordineli ve bilinçli yapmıyorsunuz en büyük örnek ankarad Ankaragücü taraftarıdır... Ordada çeşitli gruplar var ama hepsi tekyürek... 3 büyüklerin 20 bin taraftarını 5 bin kişiyle nasıl susturduğunu görmenizi isterim. Unutmayınnn Sivas Spor rüzgarının önünde durmayın gelin rüzgarı arkanıza alın ve bütünleşin .. Çünkü bu rüzgar sizide yok edebilir... Nasıl takım bir üst lige çıkınca mevcut oyuncularını gönderdiği gibi ..Süper ligde bu takıma yetmeyebilirsiniz o yüzden bütünleşmek en doğrusuve Sivasa Sivaslıyada yakışan bu. Birde postacı diye bir amigo var ona yeni söyleyin yeni tezahuratlar öğrensin liseli kızların maçındaki gibi heybaba hindi arabaya bindi gibi basit sloganları bıraksın.. Yeniçeriler tezahuratlardan dolayı tebrikler. Ama daha iyi olmak elinizde buda statta bütünleşmeyle gelir. Birde üniversite gneçliğini çekin yanınıza... Başarılar hepiniz kralsınız ayrım yok... Ben yeniçeri çılgın bilmeme en büyük SİVASLI ve SİVASPOR... Birde İstiklal Marşı okunurken pençe gibi garip garip haereketler yapan var .İstiklal Mrşı okunurken Sİvaslıya düşen esas duruşta beklemek ve marşımı okumaktır. Bunlar tavsiye... ve Önemli konular... Grubuz diye abartılı şeylertden kaçınmak lazım özellikle İstiklal Marşımız okunurken. Çünkkü çok komik ve saçma oluyor... Hepinize selamlar....
tolga06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2005, 20:55   #29
3YILDIZ
Acemi Yiğido

3YILDIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 3YILDIZ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben yurtdisinda kalan bir sivasli olarak cok merak ediyorum,cilginlar ve
yeniceriler grublara bir deplasmana ayri ayrimi gidiyorlar ???

hic oturup konusmuyorlarmi ( organisasyon, tezahüratlar,pankart sov vs...) ???

insallah birbirinin tezahüratlarina katiliyorlardir !?

yani anlatmak istedigim isterse 50 tane gurp olsun ama biribiriyle kontak halinde olsunlar beraber deplasmana gitsinler beraber organisasyon yapsinlar !

cokmu zor ???

bu arada iki taraftar grubunun adinida begenmiyorum !!!
ama yapilicak birsey yok sadece belirtmek istedim
sivasla hic bir alakasi olmayan isimler secilmis, yarin öbür gün
süperlige cikarsak demesinler " ne alaka diye ??"
3YILDIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2005, 08:22   #30
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1320 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
3YILDIZ Nickli Üyeden Alıntı
ben yurtdisinda kalan bir sivasli olarak cok merak ediyorum,cilginlar ve
yeniceriler grublara bir deplasmana ayri ayrimi gidiyorlar ???

hic oturup konusmuyorlarmi ( organisasyon, tezahüratlar,pankart sov vs...) ???

insallah birbirinin tezahüratlarina katiliyorlardir !?

yani anlatmak istedigim isterse 50 tane gurp olsun ama biribiriyle kontak halinde olsunlar beraber deplasmana gitsinler beraber organisasyon yapsinlar !

cokmu zor ???

bu arada iki taraftar grubunun adinida begenmiyorum !!!
ama yapilicak birsey yok sadece belirtmek istedim
sivasla hic bir alakasi olmayan isimler secilmis, yarin öbür gün
süperlige cikarsak demesinler " ne alaka diye ??"
O nasıl söz yahu onlar bizden ayrı insanlar değiller ya onlarda bizim gibi insan; uzaydan gelmediler.Sadece onlar ayrı bir grup biz ayrı bir grubuz sadece fark burada..Ha onların çoguda bizim arkadaşımız biz yıllarca beraber gittik deplasmanlara halende beraber gidiyoruz.Ha bizim onlarla hiçbir problemimiz yok bu onlarla birleşeceğimiz anlamına gelmez.Tabiki onlarla stadyumda karşılıklı tezahürat ediyoruz deplasmanların çogunda beraber bağırıyoruz Bizim kimseyle problemimiz yok...Yanlış yapan zaten cezasını görür....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır