Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı
nasıl olsunki iyi yerler satıldıktan sonra büroya liste asmışlar geçen yıl kombine almıştım bu senede gittim sordum daha kombineler piyasaya cıkmadan hamamda tas kor gibi yer ayırt ettiriyorlar iyi yerler satıldı veya en alt sıralar kaldı diyorlar . en alt sıralar kaldı ise niye aynı parayı vereyim en fazla talep olan koltuklar tespit edilsin onların ücreti farklı olsun bakalım önceden yer ayırt ettirenler ozaman ne yapacaklar burada bile adam kayırıyorlar ha birde sivasta sadece malum banka mı var ya kardeşim 20 tane banka var mümkünse en az 10 tanesi ile anlaşırım veya kombine satışına daha önce başlarım elden taksitli veririm nasılmı taksitli olarak alacak kişinin koltugunu belirlerim makbuz karşılıgı taksitlerini alırım borcu bitincede kombinesini veririm .gecen yıl sivastaki maçların tamamına gitmiştim . ama bu sene yanlış uygulamalardan dolayı biraz kırgınım . slm.
|
ben bu haberi okuyunca sivastaki yiğidolara çok sinirlendim ve öfkeli bir yazı yazacaktım , taki senin yazını okuyana kadar!
eğer söylenenler doğruysa gerçekten ayıp edilmiş ama yine de bu sizin kombine almanıza engel değil!
sonuçta 300 ytl bir sezon için,üstelik taksit imkanıda sağlanmışken makul bir fiyat
ama tabiki insanın zoruna gider , seçilmiş-seçilmemiş olayı!
dediklerinize aynen katılıyorum,en azından fiyat farkı olsun
umarım yönetimde bunun farkına bir an önce varır
![Mad](images/smilies/mad.gif)