Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: TAKSİTLİ KOMBİNEYE İLGİ AZ
Alt 10.07.2008, 11:40   #21
Rallim58
Gast

Standart --->: TAKSİTLİ KOMBİNEYE İLGİ AZ

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben burada hiç bir üye ile polemige girmek istemiyorum ben 50 yaşındayım sivassporun başına başkan bulunamazken kalacak bir yeri yokken bütün gelirlerine temlik konulurken bazı temiz yürekli ve dürüst mert insanlar ortaya cıkarak sivassporu bu günlere getirdiler kendilerine buradan canı gönülden teşekkür ediyorum herşeye rağmen yinede seyircisiz bir futbol takımı olmayacagını herkes bilir . onun için yönetimin seyircisine sahip çıkması lazım gelir bu her takım için geçerlidir.
Üstadım akran sayılırız, belki omuz omuza o günleri yaşadık, Kel Mustafaları Çilli Memmetleri Dimitri ve Cesimleri...yanyana izledik. Aynı şeyleri konuşuyoruz yorum farkı var sadece, bizlerde; bugünleri bizleri yaşatan ve emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz...Yanlış anladınız ve kalbiniz kırıldı ise özür dileriz.

Herşey Sivas ve Sivasspor içindir...
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.07.2008, 13:44   #22
ahmetbahar58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetbahar58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaşlar bende kombine almak istiyorum ama sadece word cart olması bizim almamızı engelliyor diyer kredi cartlarına da satış yapın seve seve alalım saygılarıma yiğidooo
ahmetbahar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2008, 20:15   #23
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gardaşlar yaklaşık 16 senedir her maça gitmeye çalışıyoruz 2 senedir biz de kombine alıyoruz ama bu sene almayacağım tamam takımın desteğee ihtiyacı var ama bu destek hep mi taraftardan be kardeşim bu kadar para çok be kardeşim. Tamam zamanında harçlıklarımızı biriktirip gidiyorduk maçlara Ben ailemin rızkını da götürüp veremem ki inanın her maçta vicdan azabı duyuyorum.Bakıyoduz süper lig takımlarına 75-100-125-150 gibi fiyatlara kombine satıyorlar bizimki 300, benim maaşın üçte biri, FBTV de gördüm 475 liraya kombine satıyor FB tamam biz FB değiliz ama bu kadar da çok. Artık isyan ediyorum ve almıyorum kombine.
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.07.2008, 22:02   #24
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1257 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Ben bir türlü bunu anlamış değilim böyle bir takımın var neden halen kombineler bitmedi..

Bakın Eskişehirspor'a adamlar nasıl çatır çatır kombine satıyorlar bakın Bursaspor'nasıl kombine satıyorlar artık bu duruma bir çare bulunması gerekir.

Haydin hemşerilerim bu takımın taraftara ihtiyacı fazlasıyla var gösterin Yiğidoluğumuzu....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2008, 23:52   #25
gokhanbayrak
Yeni Yiğido

13 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokhanbayrak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu nasıl bi takıma sahip çıkmadır???trabzonspor 18000 kombine sattı:S
gokhanbayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: TAKSİTLİ KOMBİNEYE İLGİ AZ
Alt 11.07.2008, 19:40   #26
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: TAKSİTLİ KOMBİNEYE İLGİ AZ

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nasıl olsunki iyi yerler satıldıktan sonra büroya liste asmışlar geçen yıl kombine almıştım bu senede gittim sordum daha kombineler piyasaya cıkmadan hamamda tas kor gibi yer ayırt ettiriyorlar iyi yerler satıldı veya en alt sıralar kaldı diyorlar . en alt sıralar kaldı ise niye aynı parayı vereyim en fazla talep olan koltuklar tespit edilsin onların ücreti farklı olsun bakalım önceden yer ayırt ettirenler ozaman ne yapacaklar burada bile adam kayırıyorlar ha birde sivasta sadece malum banka mı var ya kardeşim 20 tane banka var mümkünse en az 10 tanesi ile anlaşırım veya kombine satışına daha önce başlarım elden taksitli veririm nasılmı taksitli olarak alacak kişinin koltugunu belirlerim makbuz karşılıgı taksitlerini alırım borcu bitincede kombinesini veririm .gecen yıl sivastaki maçların tamamına gitmiştim . ama bu sene yanlış uygulamalardan dolayı biraz kırgınım . slm.
ben bu haberi okuyunca sivastaki yiğidolara çok sinirlendim ve öfkeli bir yazı yazacaktım , taki senin yazını okuyana kadar!

eğer söylenenler doğruysa gerçekten ayıp edilmiş ama yine de bu sizin kombine almanıza engel değil!
sonuçta 300 ytl bir sezon için,üstelik taksit imkanıda sağlanmışken makul bir fiyat
ama tabiki insanın zoruna gider , seçilmiş-seçilmemiş olayı!
dediklerinize aynen katılıyorum,en azından fiyat farkı olsun

umarım yönetimde bunun farkına bir an önce varır
Alt 13.07.2008, 23:25   #27
YuNus Tek
Yeni Yiğido

21 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 YuNus Tek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abicim bu ne saçma yorumlar ya iyi yerler bitmiş kötü yerler kalmış stadın iyi kötü yerimi war sizde öle bişey ler yazıosunuzkıi warya ben sivasta olsam direk kombine alcam ne kadar olursa olsun okadar fanatiğim ama bu işler boş işler yok kırgınım yok forma verseler falan kardes sana forma verdıkten sonra belese bu adamlar ne kazanıp ne yapıcaklar kimi transfer edicekler topcuların paralarını nasıl vercekler onu bedava verın bunu bedava verın ole seymı olur ya fenerbahceye bak stadın orası burası yok stad komple kombıne olucak sız hala 13.bin kişilik stadın 165 tanesı satılmıs dıyosunuzkı en ıyı yerlerı satılmıs 13 bin kişilik stadın 165 koltugumu güzel arkadslar biraz aklıllı iş yapalım lütfen kulübümüze para kazandırmalıyız ki kulüp bi yerlere gelsin Yiğidoları Destekleyen Herkese Teşekkürlerr.....
YuNus Tek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı YuNus Tek'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.07.2008, 23:42   #28
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

300 % 17= 17,64 YTL eder.

SİVASSPOR
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.07.2008, 23:58   #29
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivas Genel nüfusu 794.000 - Sivas il merkezi nüfusu 250.300 dür. - Şehrimizde 62 mahalle mevcuttur. Sivas 17 ilçesi ve 1245 köyü ile önemli bir idari yapıya sahiptir.
250.300 Sırf Merkez'den maça % 95 Maç sevmeyen-küçük çocuk-hasta-parası olmayan vb. gibi olsa ( GELMEYEN ya da GELEMEYEN) ve sadece % 5'i gelse 250.300 * 5 / 100 = 12.515 olur,STAD yetmez.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla