Bandırmaspor 2009 – 2010 sezon için İsmail Ertekin ile yeniden anlaştı. Bandırmaspor ile 1 yılı opsiyonlu 1+1 yıllık sözleşme imzalayan İsmail Ertekin, Yardımcı Antrenörü ile Kaleci Antrenörü’nü kendi seçecek.
Daha önceden Bandırma’ya gelerek prensip anlaşması yapan İsmail Ertekin, dün Kulüp binasında 2. Başkanlar Ahmet Edin ve Yaşar Bekdemir ile birlikte Basın Sözcüsü Mehmet İlban ile görşerek kendisini 1+1 yıllık Bandırmaspor’lu yapan imzayı attı.
Geçen sezon Bandırmaspor’u zor konumdan alarak ligi averajla 2. sıraya çıkaran ve 2. Lige çıkma Play-Off maçları oynama hakkını son anda kaybeden İsmail Ertekin, Bandırmaspor’un Teknik Direktörü olması için ilk tercihti. İsmail Ertekin’de Bandırmaspor’lu olmaktan mutlu olurken bu imza her iki tarafada hayırlı olsun.
İmza sonrası görüşlerini aldığımız İsmail Ertekin, yeniden Bandırmaspor ile anlaştığımız için mutluyum, benim de ilk tercihim Bandırmaspor’du. Bandırmaspor ile birlikte bir çok kulüpten teklif aldım. Bunların içinde 2. lig kulüpleri de vardı. Ama geçen sezon Bnadırmaspor’da çok mutlu günler geçirdim. Her zaman ilk tercihim Bandırmaspor oldu.
Gelen tekliflere ilk tercihimin Bandırmaspor olduğunu söyleyip eğer Bandırmaspor ile anlaşamadığım durumda sizlerle görüşürüm dedim.
Geçen sezon çalıştığım yardımcılarım Ümit Hoca ve Hakan ile birlikte çalışmak istiyorum. Şu an için kesin bir karar veremedik. Çalışmalarımıza başlayana kadar yardımcılarımı belirleyeceğim.
Şimdi yönetim Kurulumuz ile bir araya gelerek Bandırmaspor’a en yararlı transferleri yapmaya çalışacağız. dedi.
İsmail Ertekin’in imzası sonrası Bandırmaspor 2. Başkanlarından Ahmet EDİN, İstediğimiz Teknik Direktörü Bandırmaspor’un başınagetirdik. Zaten öncedende görüştüğümüz İsmail Hocamızla prensip anlaşması yapmış iş imzaya kalmıştı. Bugünde bu imzayı attık. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun, biz İsmail Hoca’nın Bandırmaspor’u en iyi yerlere taşıyacağı inancındayız. Bizde sezon bitimi ile birlikte İsmail Hocamızdan başka kimse ile görüşmedik. İsmail Hocamızın bize imza atacağına zaten emindik. Şimdi sıra 3. ligse şampiyon olmaya geldi. Hayırlısı olsun’’ dedi.
Kaynak:
http://www.ilkhabergazetesi.com/banb...kin-ile-devam/