Gözlerinin futbolcularımız'ın üzerinde olması güzel,Velakin Fenerbahçenin pis gözlerinin üzerimizde olması ürkütücü.
Hepimiz biliyoruzki
' anadolu takımlarından' giden hiç bir futbolcu Fenerbahçe Spor Kulübünde tutunamadı.
Tutunmaya çalışmasına rağmen,tutundurulamadı.Bir çok oyuncu hayatının baharını yedek kulübesinde geçirdi.
Bir kereda oLsa fırsat verilmedi.Verilsede çok az fırsat tanınıp geçiştirildi.
Böyle örnekleri hepimiz görmüş bulunmaktayız....Bunlar içerisinde en iyilerinin son hallerini yakından takip ediyoruz ;
Zafer Biryol ; Hayatının en verimli döneminde Fenerbahçeye transfer oldu,Bir çok söz ve vaatler verilmesine rağmen pek çok maçlarda oynatılmadı.
Oynatıldığı maçlarda ise kötü bir istikrar yakalayıp üstündeki kara bulutu geçirmesini bilmedi...! Bu kara bulut'un geçmesine uğraşsada geçirmesine izin vermediler.
Kemal Arslan ; Forman şansı verildiği taktirde neler yapabileceğini bir çok maçta gösterdi.İlk 11 oynayan futbolcular gibi asist yapması ve ayrıca gol atması herkezin hoşuna gitti.
Aynı Diğer futbolcular gibi istikrar yakalayamadı ve ardından Anadolu takım'ı gözüktü.
Murat Hacıoğlu ; Yine diğerleri gibi bir çok vaatler verilmesine rağmen Fenerbahçe Spor kulübünde tutunamayan isimler arasında.Ardından her zamanki olduğu gibi anadolu kulübü yolu gözüktü...!
Değerli arkadaşlar sizlere soruyorum,Sorun Fenerbahçedemi yoksabu futbolculardamı ?
Bana göre sorun'un en büyük kaynağı ; Fenerbahçedir.1 Futbolcu olsa tutunamadı geçti gitti deriz,ancak birden fazla olduğu için böyle bir istatisklik ortaya çıkmış bulunmakta.
Sayın Mehmet Yıldız ; Gitmek istiyorsanız Kapı orada
![Wink](images/smilies/wink.gif)
( Elbette sizinde belirli bir hedefleriniz var...! Bu hedefler doğrultusunda ilerliyorsunuz.Eğer gidersenizde Sivasspor çok iyi para kazanıcaktır.Ben elbette Bir taraftar olarak gitmemenizi öneririm...Elbette sadece düşünce ve fikirlerimizi önermiş bulunduk...! )
Sayın Musa Aydın ;Diğerleri gibi olmak istiyorsanız buyrun sizde gidebilirsiniz.
Sayın Mıchael Petkoviç ; Milli takım kalecisi var iken,Fenerbahçe Spor kulübünde tutunacağınızı sanmıyorum....