Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Alt 12.09.2005, 00:47   #21
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
siv58lim Nickli Üyeden Alıntı
Selam arkadaslar...bence güzel oynamadik ama güzel savastik...2:0 yenildik ama ezilmedik...Ben Maca kahvede bakdim tek iki sivasliydik gerisi galatasaray ama adamlar helal olsun sivasa dediler,,,,Bence'de helal olsun sivasima...Sivasnan gurur duyuyorum...macin sonuna dogru bizim taraftarin sesi cikta...bilemiyorum kac seyirci vardi ama hemserilerim 20000 kisi gibi ses cikardi...Bizim icin kücük takimlar önemle...ANDERSON hic hosuma gitmedi adam top durduramiyor...hakki'ya gelince olur öyle seyler insallah bi daha olmaz....galatasaray baya direndi adamlar ilk gol den sonra sanki sampiyon olmuslar gibi sevindi..... HELAL OLSUN SIVASSPORA....
hemen bir macta anderson gitsin diyon sende dur bakalim hele
Alt 12.09.2005, 01:01   #22
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

ntv radyodan maçı dinliyorum
hakkının penaltı yapmasına spiker kahkalarla güldü.
böyle penaltı yapılırmı diye.
slm
Alt 12.09.2005, 01:14   #23
orkun85
Yeni Yiğido

orkun85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 orkun85 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart slm

Vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum kesinlikle benim icin ilginc bir mac oldu.Gs-Ss ilk kez karşılaştı bununda bir ayrı heyecanı vardı bende acıkcası.Maca iyi başlayan takım sivastı,topa iyi bastı iyi oynadı hatta gs ilk sutunu 18.dakkada necatiyle attı top farklı auta gitti.Sivasin savunmasında pek sorun olmadı zaten gs ilk yarıda saidonun sutu disinda pozisyona girmedi.Burda ss savunmasında kallaya değinmek istiyorum bu adam oyunu cok iyi okuyor iyi savunmacı cok iyi kafa topu alıyor eywallah ama her hafta karsısında ahı gitmis vahi kalmıs hakan sukur oynamaz biraz daha canlı oynaması lazım.Fran sergio ve hakkı(penaltıya sonra değinicem) genelde cok iyi mac cıkardılar.

İkinci yarıda gs zaten daha birinci dakikada gol atacagının sinyalini verdi ve necatinin sutunu MACIN YILDIZI VEDAT çıkardı.Sivas bence musa yerine mehmet yıldızla ikinci yariya baslıyacakti bu cok büyük bir hata bence cünkü musa cok bencil oynayan bir adam oyunu acmak yerine kanatlara yıgıyor ve forvetleri fıtık edip pas bile vermiyor.Sivasta mehmet yıldızın oyuna girmemesi zaten lorantın beraberligin en iyi ihtimal olarak gördügünün göstergesiydi.Bu cok cok büyük bir hataydı kanımca nedeni acik cünkü gs takım savunması konusunda cok aksıyordu ligin basından beri backleri arasi en azından 20-25 metrelik kopukluk oluyordu,bence bu kopuklugu lorant hic degerlendiremedi hatta cemi neden oyundan aldı anlamadim ilk yarıda sivasin bütün atakları cem ve baliliden geldi.Andersson bugun cok asabiydi ilk büyük macında böyle davranması beni hayrete düsürdü,oyununa baksa tomasın kırmızı kart görmesi icten bile degildi zaten tomas eski tomas gibi oynamıyor.

İkinci yarının 5.dakkası oldu dedimki ümit karan oyuna girse kesin gs gol atar cünkü pozisyon var ama son vuruslar yetersiz.Umit oyuna girdi ve cidden harika bir gol attı kim olsa yerdi bence.

Penaltıya ayrı bir paragraf yazayım dedim.Sitede sivasli hemserilerim yazılarını okuyunca hayrete düstüm.Bu penaltıyı savunmanız oyun kurallarını bilmediginizi gösterir.Böyle penaltı yok.Sahsen ekran karsısında utandım böyle bişey olurmu ya.Hakkı mactan sonraki yorumunda diyorki yan hakem faul orta hakem devam kararı verdi ondan elime aldım!!!!!.MACI ORTA HAKEM YÖNETİR HAKKI BEY SEN FUTBOLCU DEGILMISIN YOKSA???...Bir maci orta hakem yönetir yan hakem yönlendirir...Hakem hakkının gözüne bakarak devam diyor hakkı topu ne hikmetse ceza sahasına sürüyor ve elle alıyor,elle alacaksan bari dısarıda al bunun izahı varmı..kimse öküz altında buzağı aramasın yüzde yüz bir utanç penaltısı...Lig tarihinin en gülücü pozisyonuydu belki...birinci lig futbolcusu bunu kesinlikle yapmamalı...

Macın yıldızlarına gelince 1-)Ümit karan 2-)Vedat 3-)Kalla ......
orkun85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2005, 01:20   #24
GuNaY
Gast

orkun haklısın bütün youmlarına asağı yukarı katılıyorum... tecrübe eksikliğimi desek, basiret bağlanması anlamadım....???? topu elle almasınında hicbir acıklaması yok!!!!
Alt 12.09.2005, 01:46   #25
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
orkun85 Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum kesinlikle benim icin ilginc bir mac oldu.Gs-Ss ilk kez karşılaştı bununda bir ayrı heyecanı vardı bende acıkcası.Maca iyi başlayan takım sivastı,topa iyi bastı iyi oynadı hatta gs ilk sutunu 18.dakkada necatiyle attı top farklı auta gitti.Sivasin savunmasında pek sorun olmadı zaten gs ilk yarıda saidonun sutu disinda pozisyona girmedi.Burda ss savunmasında kallaya değinmek istiyorum bu adam oyunu cok iyi okuyor iyi savunmacı cok iyi kafa topu alıyor eywallah ama her hafta karsısında ahı gitmis vahi kalmıs hakan sukur oynamaz biraz daha canlı oynaması lazım.Fran sergio ve hakkı(penaltıya sonra değinicem) genelde cok iyi mac cıkardılar.

İkinci yarıda gs zaten daha birinci dakikada gol atacagının sinyalini verdi ve necatinin sutunu MACIN YILDIZI VEDAT çıkardı.Sivas bence musa yerine mehmet yıldızla ikinci yariya baslıyacakti bu cok büyük bir hata bence cünkü musa cok bencil oynayan bir adam oyunu acmak yerine kanatlara yıgıyor ve forvetleri fıtık edip pas bile vermiyor.Sivasta mehmet yıldızın oyuna girmemesi zaten lorantın beraberligin en iyi ihtimal olarak gördügünün göstergesiydi.Bu cok cok büyük bir hataydı kanımca nedeni acik cünkü gs takım savunması konusunda cok aksıyordu ligin basından beri backleri arasi en azından 20-25 metrelik kopukluk oluyordu,bence bu kopuklugu lorant hic degerlendiremedi hatta cemi neden oyundan aldı anlamadim ilk yarıda sivasin bütün atakları cem ve baliliden geldi.Andersson bugun cok asabiydi ilk büyük macında böyle davranması beni hayrete düsürdü,oyununa baksa tomasın kırmızı kart görmesi icten bile degildi zaten tomas eski tomas gibi oynamıyor.

İkinci yarının 5.dakkası oldu dedimki ümit karan oyuna girse kesin gs gol atar cünkü pozisyon var ama son vuruslar yetersiz.Umit oyuna girdi ve cidden harika bir gol attı kim olsa yerdi bence.

Penaltıya ayrı bir paragraf yazayım dedim.Sitede sivasli hemserilerim yazılarını okuyunca hayrete düstüm.Bu penaltıyı savunmanız oyun kurallarını bilmediginizi gösterir.Böyle penaltı yok.Sahsen ekran karsısında utandım böyle bişey olurmu ya.Hakkı mactan sonraki yorumunda diyorki yan hakem faul orta hakem devam kararı verdi ondan elime aldım!!!!!.MACI ORTA HAKEM YÖNETİR HAKKI BEY SEN FUTBOLCU DEGILMISIN YOKSA???...Bir maci orta hakem yönetir yan hakem yönlendirir...Hakem hakkının gözüne bakarak devam diyor hakkı topu ne hikmetse ceza sahasına sürüyor ve elle alıyor,elle alacaksan bari dısarıda al bunun izahı varmı..kimse öküz altında buzağı aramasın yüzde yüz bir utanç penaltısı...Lig tarihinin en gülücü pozisyonuydu belki...birinci lig futbolcusu bunu kesinlikle yapmamalı...

Macın yıldızlarına gelince 1-)Ümit karan 2-)Vedat 3-)Kalla ......
kardesim bastan beri okudum aslinda cok haklisin katilmamak elde degil.
Alt 12.09.2005, 01:48   #26
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch Helal olsun YIGIDOLAR!

Bizim 34 macin hepsinden puan alacagiz diye bir iddiamiz yoktur.
Fakat bu demek degilki boyun egecegiz. Tabiki böyle kazalar olacak ama insallah ligi kimsenin tahmin etmedigi ve ihtimal vermedigi yerde bitirecegiz.
Defans italyan defansindan daha saglam ve Türkiye liginde böyle defansi olan 2. bir takim yoktur.
Evdeki hesap carsiya uymadi.Iyi defans yapip konradan gitme düsüncesi vardi ama GS korkudan o kadar saldirdi ki firsat vermedi.Forvet belki bu macta pasif görünüm cizdi ama bundan sonra daha iyi seyler yapacaklarina inancim sonsuz.
Tabi ki bunlar benim görüslerim.
HEP DESTEK TAM DESTEK...
Alt 12.09.2005, 03:04   #27
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart CANIMIZ SAGOLSUN, BIR AVRUPA SAMPIYONUNA YENILDIK!!

Defansimiz tek kelimeyle harika,Ayni defans anlayisiyla oynarsak ligde en fazla 3 buyuklere deplasmanlarda yeniliriz. oda boyle son dakikalarda.Galatasaray Fenerbahce ve Besiktas bizim esas rakiplerimiz degil.Alacagimiz muhtemel 1 puan bizim icin lux olacakti, olmadi..
Moralimizi bozmadan diger maclara konsantre olmaliyiz.Butun Turkiye medyasi takimimizin olumlu futbolundan ve taktiksel anlayisindan pozitif bir sekilde bahsediyor.Bu bizlere umut vermeli.
Ali Sami Yen cehenneminde ne Barcelonalar,Milanlar,Bilbaola r,Leeds Unitedlar cikamadiki, bizler neden uzulelim.Takimimiz Fenerbahceyede yenilebilir Besiktasa da.Bunlar normal sonuclar.
Bu sene Super Ligdeki ilk senemiz,Insallah kume dusmezsek(ki dusmeyecegiz), can yakmaya onumuzdeki seneden itibaren baslariz.
Yalniz tek bir sorunumuz var gibi.Defansimiz harika oynuyor biraz orta sahamizda sorun var,forvetlerimizi Galatasaray deplasmaninda oynanan macta elestirmek, okuzun altinda buzagi aramaktir.Zaten orada sansin yerinde olursa 1 yada 2 pozisyon bulursun,Onlari elestirmek icin ofansif oynadigin bir mactan sonra bunu yapabilirsin.Bu yuzden Anderson gitsin diyen birkac arkadasimiza elini ilk once vicdaninin uzerine koyup bir kez daha dusunmesini tavsiye ediyorum. Insallah orta sahadaki oyun kurucularimiz Hakan Bayraktar, Cem Karaca ve Musa Kus biraz daha gayret gosterirlerse forvetlerimiz daha verimli olma sansi bulurlar,Bu mactaki takimimizda olumlu buldugum futbolcularimiz,Vedat,Kalla,Ce m Karaca(neden oyundan alindi anlayamadim),ve Balili idi.
Butun Yigido kardeslerime Gurbetten Sevgiler...
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yensen Yenilsen Kalbim Hep Senle
Alt 12.09.2005, 09:22   #28
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Pfeil Yensen Yenilsen Kalbim Hep Senle

Orta alanda ve forvette hala sıkıntılarımız var. onları aşarsak gerçekten çok iyi bir ekip olacağız...
Alt 12.09.2005, 09:41   #29
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1013 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
YavuzTheYigido Nickli Üyeden Alıntı
Defansimiz tek kelimeyle harika,Ayni defans anlayisiyla oynarsak ligde en fazla 3 buyuklere deplasmanlarda yeniliriz. oda boyle son dakikalarda.Galatasaray Fenerbahce ve Besiktas bizim esas rakiplerimiz degil.Alacagimiz muhtemel 1 puan bizim icin lux olacakti, olmadi..
Moralimizi bozmadan diger maclara konsantre olmaliyiz.Butun Turkiye medyasi takimimizin olumlu futbolundan ve taktiksel anlayisindan pozitif bir sekilde bahsediyor.Bu bizlere umut vermeli.
Ali Sami Yen cehenneminde ne Barcelonalar,Milanlar,Bilbaola r,Leeds Unitedlar cikamadiki, bizler neden uzulelim.Takimimiz Fenerbahceyede yenilebilir Besiktasa da.Bunlar normal sonuclar.
Bu sene Super Ligdeki ilk senemiz,Insallah kume dusmezsek(ki dusmeyecegiz), can yakmaya onumuzdeki seneden itibaren baslariz.
Yalniz tek bir sorunumuz var gibi.Defansimiz harika oynuyor biraz orta sahamizda sorun var,forvetlerimizi Galatasaray deplasmaninda oynanan macta elestirmek, okuzun altinda buzagi aramaktir.Zaten orada sansin yerinde olursa 1 yada 2 pozisyon bulursun,Onlari elestirmek icin ofansif oynadigin bir mactan sonra bunu yapabilirsin.Bu yuzden Anderson gitsin diyen birkac arkadasimiza elini ilk once vicdaninin uzerine koyup bir kez daha dusunmesini tavsiye ediyorum. Insallah orta sahadaki oyun kurucularimiz Hakan Bayraktar, Cem Karaca ve Musa Kus biraz daha gayret gosterirlerse forvetlerimiz daha verimli olma sansi bulurlar,Bu mactaki takimimizda olumlu buldugum futbolcularimiz,Vedat,Kalla,Ce m Karaca(neden oyundan alindi anlayamadim),ve Balili idi.
Butun Yigido kardeslerime Gurbetten Sevgiler...
Aynen katılıyorum. Bence Galatasarayın başarısından çok Ümit Karan ın
hırsı maça damgasını vurdu.
Alt 12.09.2005, 12:36   #30
vegabond
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vegabond ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar kendinizi hiç üzmeyin 15 kez türkiye şampiyonu 14 kez türkiye kupası şampiyonu 1 uefa kupası şampiyonu ki bunu hiç bitürk yapmadı bir süper kupa şampiyonu şu anda oynanmayan tsyd başbakanlık cumhurbaşkanlık kupalarını defalrca almış bence türkiyede en büyük takım olan galatasaraya yenildik kendinizi hiç üzmeyin
vegabond isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla