Önemli değil kardeşim.Sivas'ta olsun İstanbul'da olsun YENİÇERİLER'E bağlı olanlar yanlış bilgilendirmeler sonucu sağa sola dağıldı.Ama Sivas'ta olacak bir kıpırdanma sayemizde İstanbul'da da olacaktır.Abilerimizin 1992 yılında başlattığı bu dava 2005 yılında sanılmasın ki bitmiştir.Fark ortada yıllardır uğraşılıyor kale arkasında omuz omuza olanlar 50 kişi.Bizler özleniyoruz bu dava bitmemiştir.2005 yılında ara verilmiştir.Ortamın ne halde olduğunu insanlara sessiz kalarak göstermiş bulunuyoruz.Kıvılcımı Marmaradan görmek istiyoruz.Kıvılcımı SAKARYA'DAN görmek istiyoruz.Özledik lisyen'i.Özledik Yeniçeriler'i.Herkez hata yapmamak şartı ile hazırdır.Bilginize abilerim...
her ne olursa olsun ankaraya giden herkese teşekkür ediyorum.
emre aradı abi ankaraya otobüs kaldırıyoruz dedi özel arabamızla gidecektik arkadaşları aradım tamam gidelim dedi.
sonra emre aradı iptal ettik dedi arkadaşı aradığımda bana kızmış tek başına yola çıkmıştı akdağmadenindeyim dedi.
sivassporumuzu yanlız bırakmak olurmu yiğidogençliğin otobüsde yer varmış saolsun mesut kardeşimizde otobüsün arkasını bize ayırdı gece 12 de yola çıktık güzeldi yiğido gençlikle maça gitmek hepside pırlanta gibi çocuklar saygılılar mutlu bir şekilde gittik mutlu bir şekilde döndük.
emre seninlee yine bir deplasmana gidemedik inşşallah ligin 2.yarısında
her ne olursa olsun ankaraya giden herkese teşekkür ediyorum.
emre aradı abi ankaraya otobüs kaldırıyoruz dedi özel arabamızla gidecektik arkadaşları aradım tamam gidelim dedi.
sonra emre aradı iptal ettik dedi arkadaşı aradığımda bana kızmış tek başına yola çıkmıştı akdağmadenindeyim dedi.
sivassporumuzu yanlız bırakmak olurmu yiğidogençliğin otobüsde yer varmış saolsun mesut kardeşimizde otobüsün arkasını bize ayırdı gece 12 de yola çıktık güzeldi yiğido gençlikle maça gitmek hepside pırlanta gibi çocuklar saygılılar mutlu bir şekilde gittik mutlu bir şekilde döndük.
emre seninlee yine bir deplasmana gidemedik inşşallah ligin 2.yarısında
evet abi yıne kısmet olmadı neyse artık baska deplasmana
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)