Alıntı:
anilolcay Nickli Üyeden Alıntı
valla yan çizmek yok Yalçın abi 50 ye tamamlamaya çalışacağız ulaşabileceğimiz kadar kişiye ulaşacağız ama çok farklı planlarım var 20 kişi de yeter şimdilik ) yarın musait olursan aryacağım seni öğlen gibi iyi akşmlar.
|
Ben canlarım için, Sivas'lılar için her zaman müsaitim. Gece yarısı bile arayabilirsiniz. Farklı planlarında Sivasspor için her zaman kabulümdür, konuşuruz Anıl'cım.
Öğlende telefonunu bekliyorum.
Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı
yalçın abi öncelike teşekkür ediyorum böyle güzel bir organizasyona önderlik yaptığın için...
çok gelmek istiyorum ama 19 undan itibaren finaller başlıyo...ayın 19 undada yani maçtan bir gün sonrada çok önemli bir sınavım var...onun için katılamayacağım...
hepimizin şimdiden ayağınıza sağlık diyorum...
|
Sağlık ve okul her zaman ön plandadır. Her ne kadar SİVASSPOR bizim için önemli olsada senin geleceğin daha önemli, ama seni aratmamak için elimizden geleni yaparız ve her attığımız golü sana hediye ederiz. Sana sınavlarında sonsuz başarılar diliyoruz. Sana 3 puan ve grup liderliği armağan edeceğiz kardeşim.
Alıntı:
bekirarda Nickli Üyeden Alıntı
Yalçın bey Merhaba
Listeye beni de dahil edin.Otobüs de deseniz veya özel araç da deseniz 35 AFT 58 nolu aracımla hazır ve nazırım.
|
Bekir bey, özveriniz için teşekkür ediyorum. Böyle Yiğidolar olduktan sonra SİVASSPOR'umuzun sırtı yere gelmez. Gençlere örnek olmamız açısından, çok güzel hareketler bunlar. Otobüsü dolduracak sayıya ulaşamazsak araçlarımızı devreye sokarız. Telefonla görüşürüz.
AYK