SİVASLIYIM AMA GS Yİ DESTEKLİYORUM,CÜNKÜ GS Yİ TUTUYORUM DİYEN
MELEZ SİVASLILARA BU 2-0 LIK SONUC İYİ BİR DERS OLUR.
SİVASLI OLUPTA SÜPER LİGDE BAŞKA BİR TAKIMI DESTEKLEYENLER HİÇBİR ZAMAN SİVASLI OLAMAZ,BUNLAR OLSA OLSA NE İDÜGÜ BELİRSİZ MELEZ KİŞİLERDİR.
SİVAS IMIZA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR
TÜM YÖNETİ,FUTBOLCULAR VE CAMİAMIZA BAŞARILAR
sagol gardas haklisin onlar sivasin nankör kisileri
Federasyonun 2008-2009 sezonu için yayınladığı "Futbol Oyun Kuralları" kitabının 119. sayfasında Ümit'in atıldığı pozisyon sonrası oyunun hakem atışıyla başlaması gerektiği belirtiliyor
Federasyonun 2008-2009 sezonu için yayınladığı "Futbol Oyun Kuralları" kitabının 119. sayfasında Ümit'in atıldığı pozisyon sonrası oyunun hakem atışıyla başlaması gerektiği belirtiliyor: "Eğer top oyun içinde ise ve oyuncu oyun alanı dışında ihlal yapmışsa oyun, oyunun durdurulduğu anda topun bulunduğu yerden yapılacak hakem atışıyla başlatılır." Oyun Sivasspor lehine serbest vuruş ile başlamıştı.
İŞTE BUYURUN BAHANE BAHANE ÜSTÜNE EĞER BÜYÜKSEN YENİLGİYYİDE YENMEYİDE KABULLENEÇEKSİN BÖYLE SAÇMALIKLARLA UĞRAŞMAYACAKSIN
yenilmeye hazmedemediler suçu yan hakeme buldular.her maçda gs kazanacak değil ya kim topu alırsa o atar ve kazanır demek ki top bizde atarak da kazandık canım ne derse desinler oh olsun
__________________ KAYRA YAPI Yönetim kurulu üyesi
yenilmeye hazmedemediler suçu yan hakeme buldular.her maçda gs kazanacak değil ya kim topu alırsa o atar ve kazanır demek ki top bizde atarak da kazandık canım ne derse desinler oh olsun
yaa her maçta oluyor büyük takımlara olunca sorun oluyor anelka bi takıma elle gol attı neler neler sadece 1-2 gün bahsedildi ama büyük takımlara karşı hata yapılınca sorun oluyor vee neler neler inş sivasspor devrimiyle büyük-küçük diye takım kalmayaçak
bunun üstüne bunları üç kere daha yenmek gerek...sivassporda bunu yapabilecek güç var...gese gerçektende her türlü pisliğe tevessül etmekten çekinmeyen hatta bunu ilke haline getirmiş bir kulüp...
kafayı takmaya gerek yok. it ürür kervan yürür. maç hava atışıyla maşlasa maçın sonucunun değişeceğine inanan aptallar; bir gün gelir öküzün buzağı doğurduğuna da inanır. futbolu yönetenler o kadar aptal değil. o aptalların forma rengi belli. tekrar söylüyorum İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.
kupa macı için hakemleri vede federasyonu etki altına almaya calısıyolar.. herzaman yaptıkları şey bu.. bu kadar adilik olamaz...******** galatasaray.. ulan çıkın deyın sivas bızden ustun oynadı hakettı kazandı deyın... zemin bitti,hakem bitti, şimdide kural hatası diye tutturdunuz... YAZIKLAR OLSUN... SİZE...