EVET ISTE BOYLE YIGIDOLAR YOLA DEVAM DAHA BUNUN IKI KATI PARA SIZI BEKLIYOR FINAL OYNAYIP TUM PARALARI SIVASSPOR A GETIRIP KUPAYIDA ALACAZ INSALLAH TEBRIKLER YIGIDOLAR YOLUNUZ ACIK INSALLAH
DAHA COK BASARI SIZI BEKLIYOR
BU KADAR HAK EDİLMİŞ BİR PARA SANMIYORUM Kİ OLSUN
TÜM YİĞİDOLARIMIZA HELAL OLSUN ALIN TERLERİ İLE HAK EDEREK ALDILAR
KLÜBÜMÜZ DE OYUNCULARIMIZA BU BAŞARILARINDAN ÖTÜRÜ EKSTRA
PRİM VERMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
BU KAHRAMANLARA NE KADAR ÖDESEK AZ.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Bir oyuncuyu ortalama 250 bin dolara transfer ettiğimizi düşündüğümüzde en az 4 tane oyuncu parası elimizde mevcut
Ligde ve kupada başarı oldukça para, paramız oldukçada başarı gelecektir. Kupayı aldığımızda kasamızı ağzına kadar doldurur, şampiyonlar ligine katıldığımızda ayak bastı paramızı alır, önümüzdeki senenin transferlerini düşünürüz
Bir oyuncuyu ortalama 250 bin dolara transfer ettiğimizi düşündüğümüzde en az 4 tane oyuncu parası elimizde mevcut
Ligde ve kupada başarı oldukça para, paramız oldukçada başarı gelecektir. Kupayı aldığımızda kasamızı ağzına kadar doldurur, şampiyonlar ligine katıldığımızda ayak bastı paramızı alır, önümüzdeki senenin transferlerini düşünürüz
taraftarı hiç düşünen yok arkadaş federasyona mail atacam bu gelen paranın belli bir kısmı deplasman giderleri olarak ayrılması için deplasmana gidemiyoruz destek olmadığından.sivasdaki esnafda zaten destek dedi mi kaçcak yer arıyor...