Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''
Bülent hocam, sana güveniyoruz ve inanıyoruz ama bu maçta kalbim acıdı, içim acıdı. İlk 30 dakika başabaş oynadık sonra onlar oynadı biz seyrettik. Alex'i boş bıraktığımız gibi orta sahada hiç topa basamadık.
Şimdi birileri çıkıp bana kızacak. Bu Sezer, bu İbrahim, bu Onur futbolcu mu? Sadece bir soru. Daha teknik olan, pasör özelliği olan, topa basan, gol yollarını zorlayan oyuncular varken elimizde dan-dun topa vuran bu üçlü ile oynamak zorundamıyız? Murat Erdoğan ve Pasecho orta alanda neden oynamazlar?
Balili neden bu kadar geç oyuna alınıyor? Sol kanadımız (Bursa maçın da çökmüştü) ağır kalırken bu kanattan bir tane dahi orta gelmezken Murat Sözgelmez neden halen ısrarla bu kanatta oynatılır? Faruk ondan daha iyi değil midir?
Neyse hocam ben sana yürekten inanıyorum. Kimliğin ne olursa olsun hiç umurum değil, kalbinin Sivasspor'un başarısı için attığını biliyorum. Bizde senin başarılı olman için dua ediyoruz.
Lütfen bundan sonra ki maçlarda Sivasspor gibi oynayalım ve kupa maçında böyle oynamayalım, lütfen !...
AYK
|