Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''
Alt 28.02.2009, 21:08   #21
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''

ya bırakın be bırakın adamları yermeyi biz nasıl evimizde aslansak fenerde öle oluo saçmalamayın kırmayın kulübün heyecanını canları sağolsun ya tamam eleştri olacak bu hatalar da olacak ki eksik yanlarımız ortaya çıksın dielim kazandık ve açtık arayı şampiyon olduk uefa yada şampiyonlar ligine gittik bu kadro ve oyun sistemi güven verdi sandık öle bi handigap olurki ters geliriz iikide yenildik ve bu ucuz hatalarımızı keşfettik hocama saygılar duyuyorum oda insan ve başarılar hatalar yapılarak ve o hatalardan ders alınarak olur bekleyin ve sabredinn... büyük takımlar sabreder mancester united teknik direktörü 26 yıl önce göreve gelince kümeye oynuodu ve istikrarlı ve yararlı projeleri hatalar yaparak keşfetti ve günümüzdeki konumuna geldiii 4 yılda böle bi başarı elde etmişsiz siz hala yersiz eleştriler peşindesiznniz güvenin güvenin güvenin bu takıma bu yıl olmazssa seneye biz süper lige 1 kerelik ve taze başarı için deil sürekli başarı için geldik ersun yanal nasıl yapıor şişiyor şişiyor patlıor ve sönüyor neden istikrarsız ve tek düzen yüzünden saygı duyun ve ayakta alkışlayın camiayı inanınki bazı siteden arkadaşlarım bilir nasıl bi sivasspor fanatiğiyim ama bugün ben hiç üzülmedim... çünki üzecek bişey yapmadılar yolumuz açık alnımız akk
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda izmirligardaş58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.02.2009, 21:09   #22
izmirliyigido
Gast

Bülent hocam, sana güveniyoruz ve inanıyoruz ama bu maçta kalbim acıdı, içim acıdı. İlk 30 dakika başabaş oynadık sonra onlar oynadı biz seyrettik. Alex'i boş bıraktığımız gibi orta sahada hiç topa basamadık.

Şimdi birileri çıkıp bana kızacak. Bu Sezer, bu İbrahim, bu Onur futbolcu mu? Sadece bir soru. Daha teknik olan, pasör özelliği olan, topa basan, gol yollarını zorlayan oyuncular varken elimizde dan-dun topa vuran bu üçlü ile oynamak zorundamıyız? Murat Erdoğan ve Pasecho orta alanda neden oynamazlar?

Balili neden bu kadar geç oyuna alınıyor? Sol kanadımız (Bursa maçın da çökmüştü) ağır kalırken bu kanattan bir tane dahi orta gelmezken Murat Sözgelmez neden halen ısrarla bu kanatta oynatılır? Faruk ondan daha iyi değil midir?

Neyse hocam ben sana yürekten inanıyorum. Kimliğin ne olursa olsun hiç umurum değil, kalbinin Sivasspor'un başarısı için attığını biliyorum. Bizde senin başarılı olman için dua ediyoruz.

Lütfen bundan sonra ki maçlarda Sivasspor gibi oynayalım ve kupa maçında böyle oynamayalım, lütfen !...

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.02.2009, 21:10   #23
cemal58yiğido
Usta Yiğido

cemal58yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

85 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 cemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISI

İNŞALLAH KUPADA SİVASIN GÜCÜNÜ FENERBAHÇEYE VE TÜM TÜRKİYEYE TEKRAR GÖSTERECEĞİZ
cemal58yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2009, 21:17   #24
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HOCAM ALLAHINI SEVERSEN BIZIM TAKIMA HÜCUM VE ACIK OYNATTIRMA ; BIZIM TAKIM HÜCÜM OYUNUNU KALDIRAMIYOR BIZIM TAKIM DEFANSIF TAKIM ; BIZ ANCAK DEFANSIF OYNAYARAK MACLARI KAZANIRIZ VE KAZANIYORDUK ; HOCAM INSALLAH KUPA MACINDA BU HÜCÜM ANLAYISINLA OYNATMAZSIN ; SEN FENERBAHCE GIBI BIR TAKIMA HÜCUM OYNATIRSAN BÖYLE GOLLERI YERSIN ; ELBETTEKI SUC SENIN ; GECEN SENEYI NE CABUK UNUTTUNUZ HOCAM AYNI HÜCUM ANLAYISINI SIVASTA GALATASARAY MACINDA YAPMISTINIZ VE 5 3 YENILMISTIK ; SIVAS NE ZAMAN HÜCUM FUTBOLU OYNARSA FARKLI YENILIYOR ; HOCAM LÜTFEN ALLAH ASKINA BIRDAHA SIVASA HÜCUM FUTBOLU OYNATMAYIN YOKSA KUPAYADA SAMPIYONLUGADA VEDA EDERIZ ; EGER SIVAS BUGUNKÜ MACTA DEFANSIF OYNASAYDI 2 0 FENERI YENECEKTIK ; COK YAZIK OLDU COK ÜZÜLDÜK COK BÜYÜK AVANTAJIMIZI KAYBETTIK ; INSALLAH BU HATALARI BIR DAHA YAPMAZSINIZ ; VE AYRICALIKLA MEHMET YILDIZ COK TOP KAYBEDIYOR HIC PAS YAPMIYOR ; HOCAM LÜTFEN BU ÖNLEMLERI ALIN ; SIVASI BU LIGDE YENECEK TAKIM YOKTUR IDDA EDIYORUM DEFANSIF OYNADIMIZ ZAMAN HER ZAMAN YENIYORUZ VE HIC YENILMIYORUZ SAYGILARIMLA LÜTFEN BENIM YORUMUMU CIDDIYE ALIN
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda vedat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.02.2009, 21:22   #25
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

205 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tebrikler bület hoca her maçı kazanacagız diye bişey yok ama kazansak i olurduuu saglık olsunnnnnnnnn
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2009, 21:23   #26
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar fb kendi sahasında gs yı bjk yi de yendi.Yani biz de yenilebiliriz normaldir.Zaten illa ki bir yerde fren patlayacaktı zaten.Yapacağımız tek şey bu maçı unutup diğerlerine konsantre olmamız.Biz yenildik evt ama yine lideriz.
Ayrıca Uğur Boral maçtan sonra bir açıklama yapmış.Bizimle kimse dalga geçemez diye.Biz kimseyle dalga geçmiyoruz geçmeyiz de.Onu ancak sizler yaparsınız.Ancak bu laflarını inanıyorum ki sivassporum sana teker teker yedirecek.Erken konuşma Uğur boral sizle iki maç daha yapacaz gün doğmadan neler doğar...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2009, 21:23   #27
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

mehmet yildiz in cok dogru konsumasi oldu macdan sonra: bu macda maglubiyet kredimiz vardi kulandik cünkü lig de telafi edebilecegimiz maclar var ama carsamba günü mecbur iyi sonuc almaliyiz cünkü kupa nin telafisi olmuyor

bence carsamba bir beraberlik rahat cikaracagiz ve haftaya yine 8 puan fark atacagiz fenere (biz ankarayi, kayseride feneri yenecek cok eminim)

bülent uygun en büyük hatasi ibrahim dagasan i nasil banko oynadiyor hayret, bu adam oynadikca biz 10 kisi oynariz ve onuru (adam 5 macdir oynamiyor)nasil böyle kritik macda oyuna aldi inanilmaz bir hata
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2009, 21:31   #28
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

maçı stadda canlı olarak izleyen biri olarak ne zaman bizim klübeye baksam bülent hoca oturuyordu

en azından defansı uyarmalıydı hoca,uğuru çok boş bıraktılar,özellikle ilk yarı bizim defansın solu yol geçen hanı gibiydi.

petkoviçi de bugün hiç beğenmedim.kalesinde hiç güven vermedi.daha dikkatli olmalıydı.nerdeyse hiç bir hava topuna çıkmadı,böyle olunca da çok basit goller yedik ilk yarıda.

yazık oldu sivasımıza.inşallah bunlar maçtan sonra farkedilir de çarşamba aynı hatalar yapılmaz!!!
Alt 28.02.2009, 21:47   #29
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kesinlikle yenilginin tek sorumlusu sensin hocam...ancak bizi nasıl küme düşmekten bu noktaya getirdiysen, bu mağlubiyeti de bize unutturacaksın...evet bizim bugün boynumuz büküldü belki, ama size inanıyor ve güveniyoruz....inanıyoruz ki bize çok büyük sevinçler yaşatacaksınız...sonuna kadar yanınızdayız...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...
bu yorumu alkışlıyorum .........
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2009, 21:53   #30
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bariz hatalar vermeye başladık artık .. Rakibin kim olup neler yapacağından çok bizim neler yapabileceğimizi bilmemiz ve bunu uygulamamız gerekir..Takımın başarısından veya bizim taraftar olarak verecek desteğimizde eksik olmayacağı şüphesiz lakin bu hatalardan dersler çıkarmamız gerekir yoksa hiçbirimiz istemese de ileride çok geç olabilir .. Gözle görülen bir düşüş yaşıyoruz ve bırakın mücadeleyi çok fazla kademe hatası ve taktiksel hatalar vermeye başladık .. Hiçbir şey bitmiş değil tabikide herşey yeniden başlıyor ve şampiyonluk konusunda en ufak bir şüphemiz yok yeter ki Sivasspor 'SİVASSPOR' gibi oynasın...
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
benim, bütün, suç, uygun