Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hocayı Anlamak ve Bülent Hoca Gerçeği
Alt 02.03.2009, 22:00   #21
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Rıza Hocayı Anlamak ve Bülent Hoca Gerçeği

Bir mağlubiyetle hemen kıyametler koparılıyor. Daha ligin bitimine var ve biz hala en tepedeyiz. Rakiplerimizin birbiriyle oynayacağını da hesaba katarsak avantajlı durumdayız. Şu an için önemli olan oyunumuzu düzeltmemiz. Çünkü Galatasaray maçlarından sonra adeta bize bir haller oldu ve oynayamaz olduk. 4 maçtır rakiplerimiz açıkcası bizi eziyor. Acı ama gerçek bu!! Bülent Uygun kulübeden çıkmış veya çıkmamış bu bizi ilgilendiren kısım olmamalı. Eğer o maç başında ve devre arasında anlatmasına rağmen takım dediklerini yap(a)mıyorsa isterse çıksın kenarda kendini parçalasın o maç için takım bir daha düzelmezdi. Çünkü o iş bitmişti.
Alt 02.03.2009, 22:25   #22
Ibrahim1983
Acemi Yiğido

Ibrahim1983 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 Ibrahim1983 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçtiğimiz hafta eskişehirsporu sahamızda konuk etmiş tartışmalı bir şekilde kazanmıştık. ve eses in başında hemşehrimiz Rıza Çalımbay vardı , Çalımbay pozisyonlarda hop oturup hop kalkıyor takımı için nerdeyse sahaya giriyordu bizde bir sivaslı olan Rızaya bu tepkisinden dolayı kızmıştık, birde sivaslı olacak, ne bu agresiflik ne bu tavır diye serzenişte bulunmuştuk.

Dünkü Fenerbahçe-Sivas maçını izledikten sonra ve Bülent Uygunun maçtaki tepkisizliğini , fener trübünlerinden tepki çekmemek için kulubesinden dahi çıkmamasını gördükçe Rıza hocaya hak verdim onu anladım o ekmek yediği yer için mücadele ediyordu hayallerindeki takım için yada memleketinin takımı için değil, ekmeğini kazandığı yer için, onurluca, delikanlıca mücadele ediyordu.

Biz de aynılarını dünkü maçta ve daha önceki Fener maçlarında Bülent hocamızdan beklerdik ama olmadı yine olmadı bu hayallerle yaşarsa yine olmayacak, yine bülent hoca kazandığımız anadolu maçlarından sonra çıkacak futbolun güzellikleri sahaya yansıtmak falan filan hep aynı laflar aynı sözler, taraftar bu takımdan şampiyonluk bekliyor artık , senin geçmişinde hangi takım olursa olsun bırak artık unut artık o takımı onun hayali ile yaşama onlardan tepki alırım diye takımın adına tepkisiz kalma azcık olsun rıza hoca gibi davran. ekmek yediğin yer için klubendende çık bağırda çağırda tepkilerden korkma senin arkanda 7 milyon sivaslı var.

Bizleri şampiyonluğa inandırıp sonra bizi yarı yolda koyma, bak şimdi bütün gazeteler fener sivası dağıttı , havasını indirdi, Bülent hoca ezber bozdu takımı açık oynattı oyuncu değişiklikleri ile takımın direncini kırdı fenerin galibiyetine zemin hazırladı gibi yorumlar yazıyor yüreğimiz sızlıyor içimiz acıyor.

Bu şekilde davranma hocam ne olduda ligin en az gol yiyen takımı 4 gol birden yedi 1 maçta bunu kabullenemiyorum gözüme uyku girmiyor dün geceden beri. 3-2 yenilmeyi bile anlarım çünkü 2 li averajda 3-2 deplasman mağlubiyeti bile bize yarıyor ama 4-2 yi ne anlarım nede kabul ederim.

Senin hayallerinde başka takım oldugu müddetçe bizimde hayallerimizde Sivasspor için başka hocalar olacak ismi Abdullah Avcı olur Rıza Çalımbay olur ama takımına sahip çıkacak bir hoca olur, öyle bir hocaki sivası şampiyon yapacak kapasiteye sahip, onurlu karakterli bir hoca, hayalleri ile değil gerçeklerle yaşayan bir hoca....

Bülent hocam ya bizi şampiyon yapacaksın yada yapacaksın başka yolun yok. Sıkıldım artık fener maçlarından sonra yaşanan spekülasyonlardan , şampiyonluk yolunda alınan ağır yaralardan bu maçlardan önce kazanan tarafın önceden kuvvetle tahmin edilmesinden bu maçlardan sonra rakipler tarafından alay konusu olmaktan, bırak artık hocam şu başka takım sevdasını yoksa balık baştan kokar sen böyle yaparsan taraftarda başka takımları tutar takımından soğur, yeter artık hocam yeter titre ve kendine gel Rıza hocayı anla, onu örnek al Sivas'ın neferi Sivas'ın asker Bülenti ol artık....

Alper ERTÖR

O kadar cok iyi biliyorsan sana tavsiyem antrenörlük yap, insaf biraz bu günlere getiren bizi hocamiz bülent uygun bizim askerimiz hepde öyle kalacak. Hocamiz bir mac kaybetti diye onu silmek gercek sivasspor taraftarina yakismaz bu günde takimimiza sahip cikmaliyiz hocam sana güvenimiz sonsuz
HERKES KENDI ISINE BAKSIN SENDE KENDI ISINE BAK TAKIM BÖYLE DESTEKLENMEZ BÖYLE TARAFTARDA OLMAZ IYI GÜNDE KÖTÜ GÜNDEDE TAKIMINA SAHIP CIK SADECE YENDIGI ZAMAN DEGIL HER ZAMAN YANINDA OL BU TAKIM HERSEYE LAYIK ANADOLUNUN GURURU SIVASSPOR
Ibrahim1983 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 22:33   #23
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

kesinlikle katılmıyorum!!!!

sonuna kadar hocanın yanındayım ve ona inanıyorum...

onun Sivasspor'da daha yapacak çok işleri var...

şampiyon yapmasada bu sene b.uygun bizim hocamız olarak uzun yıllar kalmalı...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2009, 22:37   #24
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

[QUOTE=ertor58;484897]Geçtiğimiz hafta eskişehirsporu sahamızda konuk etmiş tartışmalı bir şekilde kazanmıştık. ve eses in başında hemşehrimiz Rıza Çalımbay vardı , Çalımbay pozisyonlarda hop oturup hop kalkıyor takımı için nerdeyse sahaya giriyordu bizde bir sivaslı olan Rızaya bu tepkisinden dolayı kızmıştık, birde sivaslı olacak, ne bu agresiflik ne bu tavır diye serzenişte bulunmuştuk.

Dünkü Fenerbahçe-Sivas maçını izledikten sonra ve Bülent Uygunun maçtaki tepkisizliğini , fener trübünlerinden tepki çekmemek için kulubesinden dahi çıkmamasını gördükçe Rıza hocaya hak verdim onu anladım o ekmek yediği yer için mücadele ediyordu hayallerindeki takım için yada memleketinin takımı için değil, ekmeğini kazandığı yer için, onurluca, delikanlıca mücadele ediyordu.

Biz de aynılarını dünkü maçta ve daha önceki Fener maçlarında Bülent hocamızdan beklerdik ama olmadı yine olmadı bu hayallerle yaşarsa yine olmayacak, yine bülent hoca kazandığımız anadolu maçlarından sonra çıkacak futbolun güzellikleri sahaya yansıtmak falan filan hep aynı laflar aynı sözler, taraftar bu takımdan şampiyonluk bekliyor artık , senin geçmişinde hangi takım olursa olsun bırak artık unut artık o takımı onun hayali ile yaşama onlardan tepki alırım diye takımın adına tepkisiz kalma azcık olsun rıza hoca gibi davran. ekmek yediğin yer için klubendende çık bağırda çağırda tepkilerden korkma senin arkanda 7 milyon sivaslı var.

Bizleri şampiyonluğa inandırıp sonra bizi yarı yolda koyma, bak şimdi bütün gazeteler fener sivası dağıttı , havasını indirdi, Bülent hoca ezber bozdu takımı açık oynattı oyuncu değişiklikleri ile takımın direncini kırdı fenerin galibiyetine zemin hazırladı gibi yorumlar yazıyor yüreğimiz sızlıyor içimiz acıyor.

Bu şekilde davranma hocam ne olduda ligin en az gol yiyen takımı 4 gol birden yedi 1 maçta bunu kabullenemiyorum gözüme uyku girmiyor dün geceden beri. 3-2 yenilmeyi bile anlarım çünkü 2 li averajda 3-2 deplasman mağlubiyeti bile bize yarıyor ama 4-2 yi ne anlarım nede kabul ederim.

Senin hayallerinde başka takım oldugu müddetçe bizimde hayallerimizde Sivasspor için başka hocalar olacak ismi Abdullah Avcı olur Rıza Çalımbay olur ama takımına sahip çıkacak bir hoca olur, öyle bir hocaki sivası şampiyon yapacak kapasiteye sahip, onurlu karakterli bir hoca, hayalleri ile değil gerçeklerle yaşayan bir hoca....

Bülent hocam ya bizi şampiyon yapacaksın yada yapacaksın başka yolun yok. Sıkıldım artık fener maçlarından sonra yaşanan spekülasyonlardan , şampiyonluk yolunda alınan ağır yaralardan bu maçlardan önce kazanan tarafın önceden kuvvetle tahmin edilmesinden bu maçlardan sonra rakipler tarafından alay konusu olmaktan, bırak artık hocam şu başka takım sevdasını yoksa balık baştan kokar sen böyle yaparsan taraftarda başka takımları tutar takımından soğur, yeter artık hocam yeter titre ve kendine gel Rıza hocayı anla, onu örnek al Sivas'ın neferi Sivas'ın asker Bülenti ol artık....
YA TOPRAĞIM BU YORUMU KİMSE YAPMADI YAPAMADI SEN ÖYLE YAZDINKİ
ŞİMDİ 12 DEN VURDUN ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK DİYECEK BİŞEY YOK BAŞKA BİZİM SESİMİZ İŞTE TARAFTARIN SESİ KULAK VERİN VE OKUYUN

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 22:50   #25
gül5858
Usta Yiğido

NEDEN BU BÜLET BEY FANATİKLİĞİ TAMAM SİVAS SPOR'DA KİMSE KALICI DEĞİL ZATEN HERKEZ KENDİ MEVKİSİNİ VE KOLTUĞUNU. DÜŞÜNÜYOR ALICAĞI PARAYI DÜŞÜNÜYOR TAMAM KAZANMAKTA VAR KAYBETMEKTE AMA BÖYLE SAÇMA DEĞİL NEDEN NETTE YAZI YAZANLARA KIZIYORSUNUZ ARKADAŞLAR HER KEZİN YAZMA HAKKI VAR KATILIRSIN KATILMAZSIN AMA KIRICI DEĞİL
TEK ÇIKARI OLMADAN S.SPOR'U DESTEKLEYEN VE SEVEN TARAFTARDIR BUNU KİMSE AKLINDAN ÇIKARMASIN VE KİM YANLIŞ YAPARSA KİM S.SPOR'UN GELECEĞİYLE OYNARSA TARAFTAR SALAK DEĞİL SAF HİÇ DEĞİL SUSKUN HİÇ DEĞİL DIŞARDAN SEYRETMEK HATALARI DAHA İYİ GÖRMEKTİR VARKİ BİR YANLIŞ ORTADA ELEŞTİRİYORUZ YANİ
BUGÜN BÜLENT HOCAYI ELEŞTİRİR YARINDA BAŞ TACI YAPARIZ BU YORUMDUR TEPKİDİR ETKİ TEPKİYİ BERABERİNDE GETİRİR
BİZDE TEPKİMİZİ KOYYORUZ BU KADAR

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.03.2009, 22:52   #26
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Hocamız hakkında olmadık şeyler söyleyen arkadaşlar Fenerin 4. golunden sonraki hocamızın halini gösteren bu fotografa iyi bakın...

Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 22:53   #27
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LosTie58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne küme düşmesi ya.Sivas 4 yıldır Süper Lig'de.İlk yıl 8.,2. yıl ise 7. bitirdi ligi.Sivas Süper Lige çıktıktan sonra küme düşmemeye oynamadıki hiç.
güzel kardeşim, lafı neresinden anladın bilemiyorum ama ben sivasspor küme düşmeme mücadelesi yapıyor demedim...bülent hoca takımı devraldığında takım küme düşme hattındaydı diyorum...16. ya da 17 sıradaydı...daha sonra bülent hoca ile birlikte çıkışa geçti ve sezonu 7. sırada bitirdi...anlatabildim mi???
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 23:05   #28
Ibrahim1983
Acemi Yiğido

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocamız hakkında olmadık şeyler söyleyen arkadaşlar Fenerin 4. golunden sonraki hocamızın halini gösteren bu fotografa iyi bakın...

Gercek taraftar hocamizin o halinden anlar zaten baska söze gerek yok
Hocamiza güvenimiz sonsuz biz her zaman onun yanindayiz bu yerlere onun yüreginle cesaretiyle geldik
Alt 02.03.2009, 23:14   #29
gül5858
Usta Yiğido

YA İYİ OKUYUN KİMSENİN KAFASINI KIRMADIK Kİ OKUMADAN YORUM YAPIYORSUNUZ BUGÜN ELEŞTİRİR YARIN BAŞTACI EDERİZ DEDİK NE BU HIRS BU CELAL BU SİTEDE HERKEZ AYNI GÖRÜŞTE OLACAK DEĞİL ZATEN
İNSANLAR NASIL DÜŞÜNÜRSE ÖYLE YAŞAR BİZDE NASIL GÖRDÜYSEK ÖYLE YAZIYOZ
ÇÖPLERİ HALININ ALTINA SÜPÜRMEK İSTEMİYORUZ NEYSE SORUN ONU YAZIYORUZ
BÜLENT HOCAYI TABİKİ SEVİYORUZ İNSAN SEVDİĞİNİ ELEŞTİREMEZMİ YAAAAAAAAAA

Alt 02.03.2009, 23:21   #30
Ibrahim1983
Acemi Yiğido

Alıntı:
gül5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YA İYİ OKUYUN KİMSENİN KAFASINI KIRMADIK Kİ OKUMADAN YORUM YAPIYORSUNUZ BUGÜN ELEŞTİRİR YARIN BAŞTACI EDERİZ DEDİK NE BU HIRS BU CELAL BU SİTEDE HERKEZ AYNI GÖRÜŞTE OLACAK DEĞİL ZATEN
İNSANLAR NASIL DÜŞÜNÜRSE ÖYLE YAŞAR BİZDE NASIL GÖRDÜYSEK ÖYLE YAZIYOZ
ÇÖPLERİ HALININ ALTINA SÜPÜRMEK İSTEMİYORUZ NEYSE SORUN ONU YAZIYORUZ
BÜLENT HOCAYI TABİKİ SEVİYORUZ İNSAN SEVDİĞİNİ ELEŞTİREMEZMİ YAAAAAAAAAA
HERKES BURDA ISTEDIGINI YAZABILIR HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ YIGIDI ÖLDÜR HADDINI YEME

Etiketler
anlamak, bülent, gerçeği, hoca, hocayı, rıza