Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Şimdiye kadar sitemizde forumlarımızda bir çok arkadaş Trabzon aleyhine bir çok yorum yazdı, görüş belirtti ancak ben yine de Anadolu takımıdır, iyi geçinelim, birlikte zirveye oynayalım dedim ancak ta ki geçen hafta oynadığımız fener maçına kadar. Fener maçında güye ezeli düşmanları olan fenerin amigoluğunu yapacak kadar neredeyse bütün Trabzonlular kanaryalaştı, biz yenildiğimiz için düğün bayram ettiler. Eee ne demişler keser döner sap döner! Bugün bu vesileyle Konyasporumuzu canı gönülden tebrik ediyorum. Gs maçı öncesi iyi bir tokat patlattılar, umarım bu sersemlik gs maçında da devam edip, güzel bir beraberlikle sonuçlanır.
Ancaaaaaak yarın da Sivassporumuzun ölümüne oynayıp üç puanı alması gerekir, yoksa söylediklerimizin hepsi havada kalacak!
Son söz: Oley oley Konyaspor Konyaspor...
|
ts liler fb ile yaptığımız lig maçında fb yi desteklediler.haklılarda aynı durum sivasspor un basına gelse bende onlar gibi yaparım dedim normal karsıladım,ama adamların kupa maçındada fb yi desteklediklerini görünce dedim ki bunları harbi sivasspor korkusu ezikliği sarmış anadoludan bir trabzon daha çıksın istrmiyolar ve osaatten sonra diyorm trabzonu sivasta eze eze bi yenelim en az sampiyonluk kadar sevinecem,bu ligde herkes şampiyon olsun ts olmazsın,avrupada değil yuna takımı ırak peşmerge takımı ile bile karsılaşsalar destekleyenin ta ........ beter olun...