sivas yenilir ÇÜNKÜ HACETTEPE-BEŞİKTAŞ ile ANKARAGÜCÜ-SİVAS maçlarını seyrettim ve SİVASSPOR 'da büyük bir düşüş var. 1 puan alırsak bizim için başarıdır.
sivas yener beşiktaş aldığı gazla buraya kadar geldi ama o gazı sivas söndürecek inş
beşiktaş sivası yense bile çok zor bi fiksürü war konya.kaysr.fener.gs.ts v.s
bşk nin şampiyon olması çok zor
oyüzde şampiyon sivasspor
sivas yenilir ÇÜNKÜ HACETTEPE-BEŞİKTAŞ ile ANKARAGÜCÜ-SİVAS maçlarını seyrettim ve SİVASSPOR 'da büyük bir düşüş var. 1 puan alırsak bizim için başarıdır.
TRABZONLU HEMSERIM SEN O YAKISTIRMANI GAZIANTEP TRABZON MACI ICIN YAP ISTERSEN DAHA ISABETLI OLUR BAKALIM NAPACAKSINIZ SUNUN SURASINDA BIRKAC SAAT KALDI BIZDE SIZI IZLEDIK GALATASARAY KARSISINDA NEREDEYSE FARK YIYECEKTINIZ EGEMEN E DUA EDIN
biz kazanmak zorunda değiliz fener maçlarındaki gibi açılırsak kaybediriz o yüzden dikkatli oynamalıyız gol atmak için şuursuzca saldırırsak fener maçındaki kontra atakların daha fazlasını görürüz ben bu maçtan ümitliyim ama iyi futbol beklemiyorum 1-0 0-0 1-1lik skorlara razıyım
GEC BUNLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SIVASLI NE YAPACAGINI BILIR HEMDE COK IYI BILIR VE KIMSEYE DANISMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
sivasın performansını seyirci belirleyecektir. taraftar nekadar kazanmayı arzularsa takımda okadar iyi oynayacaktır. görüyüm sizi yiğidolar stadı yıkın bugün
DÜDÜK - DÜDÜKSÜZ MACA GELMEYIN -DÖR EYLÜLÜ INLETIN
Arkadaşlar herkes maça gelirken 1 adet "düdük" getirse ve her Bjk atağında hep bir ağızdan çalınsa inanıyorum ki inanılmaz bir ses çıkar ve rakibi bayaa rahatsız etmiş oluruz. Aslında çok kolay, çok ucuz.. Hem bağırmayan taraftarlar bile bu şekilde destek olmuş olurlar. 10-15 tanesi bile iyi ses çıkarır, bi düşünün 1000 tane olduğunu... düsünün yer yerinden oynar ,statda gelipte düdük getirmeyen sivasli sayilmaz