Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı
Kocaelispor'la deplasmanda oynadığınız maçtaki lehinize verilen penaltı ? Elini vijdanına koyup delikanlı gibi penaltı diyebilirmisin oblomov ? !!
|
Hayatta kutsal saydığım herşeyin üzerine yemin edebilirim ki bana göre %50 penatıydı yani hakem penaltı vermeyebilirdi de.Erman Toroğlu penaltı değil dedi,bir Beşiktaş düşmanı olan Metin Tokat penaltı dedi.Yani kimsede bir görüş birliği yok.Aynı hafta Bolton-Chelsea maçı oynandı,tıpa tıp aynı pozisyon yaşandı hakem penaltı verdi.
Demek istediğim,maçtan sonra sakin kafayla pozisyonu tekrar tekrar izleyen yorumcular bile ayrı ayrı yorum yapıyor,bu yüzden pozisyona penaltı veren hakeme art niyetli diyemezsin.
Tamam hakem art niyetli olsun,biz 3 puana hakem sayesinde kazandık diyelim,yahu yukarda kaç tane maçtan bahsettim kaç tane 3 puanımızın çalındığından bahsettim,kocaelispor maçından 1 hafta sonra oynanan liderlik için çıktığımız bursa maçında olanlar belli ya hepsini geç fair play liginde Beşiktaş sonuncu sırada,yani oyuncusuna en çok kart çıkan en fazla ceza alan kulüp Beşiktaş daha hala hangi akıl mantıkla hangi vicdanla federasyon Beşiktaş'ı kayırıyor denilebilir?