Alıntı:
iskin_58 Nickli Üyeden Alıntı
" SİVAS TUR" adındaki otobüs işletmesi bugün meydandan fenerbahçe taraftarının fenerbahçe uçağını karşılaması için ücretsiz otobüs kaldırdı. Dikkat edelim adı "Sivas Tur" bugüne kadar SİVASSPOR taraftarı için böyle bişey yapmayan bu firmanın adı sizce "SİVAS TUR" mu yoksa "FENER TUR" mu olmalı.
Site içerisinde İsatnbul yalakası olmayan gerçek SİVASSPOR taraftarını bu firmayı boykot etmeye çağırıyorum arkadaşlar.
ben Sivas dışında öğrenci olduğum için sürekli otobüsle seyahat eden biriyim hatta Sivas'a gelirkende bu firmayla geldim ama bundan sonra asla bu firmayı kullanmayacağım.
Bize Sivaslı olan Sivas firmasıyla seyahat eder diyen firma yetkililerinede şunu söylüyorum önce siz Sivaslı olun.
Olayı anlamayıp laf atanlar olabilir üzerine basarak söylüyorum "ÜCRETSİZ" otobüs tahsis edilmiş.
|
valla bu devirde kim kimseyi beleş götürmez otobüsüyle...heleki bu kriz ortamında...
fenerbahçe yönetimi yada taraftarlar parasını vermiştir...
şimdi arkadaşlar ama ben bir kere fenerli değilim...ama fenerden zamanında serveti,gürhanı,canı,onuru alırken istanbul yalakası kelimelerini kullanmıyodunuz...o transferlerde fenerin sivasa yaptığı kolaylıklarıda görüp onlarada itiraz edecekdiniz...kusura bakmayın ama tepkiniz yersiz bence!!!