Ya arkadaslar acikcasi ben sizin adiniza üzülüyorum su yazdiniz,paylastiniz güzel seyleri baska konularda paylasalim ne dersiniz??? Trabzon ve ts icin bu kadar degerli zamanizi harcamaya degermi???Trabzondur ne yapsa yeridir diyip gececeksinHE Birde unutmadan yazayim aldim son istikparata göre TS Seneye Mustafa topaloglu ile birlikte uzayda konaklayip öyle geleceklermis SiVAS´A!!!Tokat´ta KONAKLAMAK IYI GELMEDI DIYORLARMIS
ulan arkadaş bu hamsi kafalılra centilmenlik yapıp karanfil verirsin bunlar karanfili geri atar hem de söver
Allahın hamsi kafalısı ne anlar kibarlıktan Koltukları kırdılar milletin üstüne yagdırdılar bi de olayları sivassporlu taraftarlar çıkardı diyorlar bu ne pişkinlik
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
kapalı yanında yani trabzonulular yanıbasında seyrettım simdiye kadar gordugum en çirşef tarafatar ahlaksız utanma serseri toplulugu ben burdan tesekkür etmek ıstıyorum tum taraftarlarımıza oyuna gelmedık oleki biz kapalı gecıp ordan cıktık. koltuk attıkları icin
bu tür konuları açmayın lütfen kimseye bişey kazandırmaz geregide yok iş bitmiş, koltukları kuzu kuzu öderler.bir arkadaş demişya onlar henüz şokta ne dedigini bilmiyorlar. büyüklük bizde kalsın pekte muattap olmuyalım.