Cevap: Ceketim Kapının Arkasından
SİVASSPOR KOLEJİ GELİYOR
Uygun, Trabzonspor maçında top toplayıcı olarak görev yapan 14 yaşındaki Ömer Faruk Uzunoğlu'nun oyuna katkısını da değerlendirerek, "Top toplayıcıların hepsi özeldir. Altyapıdaki en zeki oyunculardan biridir. Ben, Hakan Şükür dahil önemli oyuncuların bir çoğu alt yapıda top toplayıcılık yaptık. Hatta oradan aldığımız parayla simit ayran aldık. O ağabeylerini izlemek ayrı bir heyecan. O da top toplayıcının ne denli önemli olduğunu bu maçta gösterdi. Sivasspor altyapı binasını bir hafta içinde bitirmiş oluyoruz. Binlerce gencimize eğitim vereceğiz. 50 derslikli bir Sivasspor koleji projemiz var. O tamamlandığında burada kalan, eğitimini alan gençlerimizi yetiştirip Türk futboluna kazandıracağız." dedi.
Olay budur kolej takımı, haftalardır dile getiriyorum Sivasspor bir kolej takımıdır başarısının kaynağıda burda gizlidir takım oyununuda buna bağlıyabiliriz diye. Bülent hocama tşk ederim fikirlerimde benim nasıl bir izleyici ve takipçi olduğunu doğruladı.. Haydi ufak yiğidolar Sivasspor'a akın akın ki geleceğimizi oluşturun.