iki takiminda herhangi bir iddaasi olmamasindan dolayi...
Simdi hangisini izlesek diyor millet ben Sivasin macini da izlemeyecegim.. Ankaraspor -Besiktas macina gidecegim Ankaraspor a destek icin radyodan da Sivasimin macini dinlerim....
esas merak ettigim haftaya hacettepe-sivas ve ankaragucu-bjk maclari cakisiyor.. malum ikiside 19 mayisda oynuyor.. buyuk ihtimalle hacettepe-sivas macini yenikent asas stadinda oynatacaklar :(
Turkcell Süper Lig'in 31. hafta programı açıklandı. 9 karşılaşmadan 8 tanesi aynı gün ve aynı saatte oynanacak !.. Yalnızca Kayserispor-Gaziantepspor mücadelesi pazar saat 19.00'da oynanacak. 9 ve 10 Mayıs'ta oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:
9 Mayıs Cumartesi
19.00 Gençlerbirliği - Hacettepe
19.00 Sivasspor - İstanbul BŞB
19.00 Ankaraspor - Beşiktaş
19.00 Fenerbahçe - Denizlispor
19.00 Galatasaray - Ankaragücü
19.00 Kocaelispor - Trabzonspor
19.00 Bursaspor - Konyaspor
19.00 Eskişehirspor - Antalyaspor
10 Mayıs Pazar
19.00 Kayserispor - Gaziantepspor
Merak ediyorum 32 haftada başkentte nasıl bir uygulama olacak göreceğiz sivas ve bjk ankaradalar
iki takiminda herhangi bir iddaasi olmamasindan dolayi...
Simdi hangisini izlesek diyor millet ben Sivasin macini da izlemeyecegim.. Ankaraspor -Besiktas macina gidecegim Ankaraspor a destek icin radyodan da Sivasimin macini dinlerim....
esas merak ettigim haftaya hacettepe-sivas ve ankaragucu-bjk maclari cakisiyor.. malum ikiside 19 mayisda oynuyor.. buyuk ihtimalle hacettepe-sivas macini yenikent asas stadinda oynatacaklar :(
GS - Ankaragücü maci var cumartesi ve Kayserispor stadinda oynanacak
GS cezali oldugu icin kendi sahasinda oynayamiyacak ve Federasyon
Kayserispor stadina karar verdi iki macta ayni saatde ayni zamanda ayni yerde olmayacagina göre iddialari olmayan maci yani Kayserispor - G.Antepspor macini Pazar gününe karar vemisler
Alıntı:
subasi29 Nickli Üyeden Alıntı
su kayseriye bak hele utanmadan mac oynucak hemde pazar gunu trabzondan 4 tane yedi kayseri
Mac günlerine TFF karar veriyor bilip bilmedik atip tutmayalim lütfen