Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Henüz Bitmedi
Alt 20.05.2009, 01:24   #21
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Henüz Bitmedi

AYRICA BJK GS MACINADA BI YORUM YAPAYIM COGU FENER BAHCEYI SEVMEZ AMMA FENER BAHCE MILLIYETCI YAPISI OLAN BIR TAKIM KURULUSU FALAN COK FARKLIDIR BOYALI BASINDA BAHSEDILENLER HIKAYE AMMA GS ILE BJK NIN KOKU AYNI YANI DIYECEGIM "IT ITIN AYAGINA BASMAZ" MISALI HIC UMUDUM YOK
ben fenerin bjk yi yeneceginden umutluydum amma gs nin bjk yi yenecek gucu olsada yenmez onlarin yoneticileri tabi suan goz onunde olan baskan kilikli kuklalardan bahsetmiyom perdenin arkasindakilerden onlar sosyete kodamanlari aralarina bagri yanik yuregi nasirli yigidolarin katilmasini kabullenemeyecek kadar tabulasmis dusunce yapisina sahip kisiler cunku sivasspor onlara gore bir asansor takim onlarin ayari degil onun icin hic umudum yok bir ihtimal denizli maci bjk icin daha zor bana gore gs macindan tabi denizli garantilemezse kalmayi ligde ....
Alt 20.05.2009, 01:49   #22
dagdeviren_58
Yeni Yiğido

dagdeviren_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dagdeviren_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Önce inanmasını öğrenelim ne demek 100 sene sonra bile bu fırsatı bir daha yakalayamaz

dagdeviren_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2009, 01:55   #23
siwashy
Yeni Yiğido

siwashy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 siwashy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
AYRICA BJK GS MACINADA BI YORUM YAPAYIM COGU FENER BAHCEYI SEVMEZ AMMA FENER BAHCE MILLIYETCI YAPISI OLAN BIR TAKIM KURULUSU FALAN COK FARKLIDIR BOYALI BASINDA BAHSEDILENLER HIKAYE AMMA GS ILE BJK NIN KOKU AYNI YANI DIYECEGIM "IT ITIN AYAGINA BASMAZ" MISALI HIC UMUDUM YOK
ben fenerin bjk yi yeneceginden umutluydum amma gs nin bjk yi yenecek gucu olsada yenmez onlarin yoneticileri tabi suan goz onunde olan baskan kilikli kuklalardan bahsetmiyom perdenin arkasindakilerden onlar sosyete kodamanlari aralarina bagri yanik yuregi nasirli yigidolarin katilmasini kabullenemeyecek kadar tabulasmis dusunce yapisina sahip kisiler cunku sivasspor onlara gore bir asansor takim onlarin ayari degil onun icin hic umudum yok bir ihtimal denizli maci bjk icin daha zor bana gore gs macindan tabi denizli garantilemezse kalmayi ligde ....
kardeşime katılıyorum ben bi fenerbahçeliim ama kupa için fener kesin yatar dedim. fenerbahçe asaletini bozmadı alnının hakkıyla alı maçı. ama galatasaraya we bjk e zerre güwenmiyorum maçı masa başında hallediyolar. bjk güçlü bi takım bunun herkes farkında ama işni garantie almak isticektir eminim e galatasarayda dünden razı tabi. ama inş.yanıltır gs beni
siwashy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda siwashy'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2009, 02:37   #24
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

2 Maçı alırsak kesin şampiyonuz İnşallah hesaplar tutar....
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2009, 10:43   #25
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bitmediiiii kimse şampıyonum diyemıyor hele ezık hiç diyemıcek umraım allah bizimle olur ve herşey istedigimiz gibi gider meyva veren agaç taşlanır diye boşamı demişler sivası taşa tutmayan yok BEN BU ŞAMPIYONLUGU NAMERT LERE KARŞI ISTIYORUM İNŞ ALIRIZ
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2009, 20:16   #26
sivas_çarşı
Yeni Yiğido

sivas_çarşı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas_çarşı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülnet hoca bu soyledıklerı dısanda bı sey daha soyluyor soruluyor hocaya beşiktaş_galatasaray macı ne olur dıye hoca favori beşiktaş diyoo hocam hni kendı maclarınıza bakıyodunuzya umarım bu gazteteye yaptıgınız yorumu futbolcular okumamıştır adamlar hocamız bıle ınanmıyoo bızee noluyorr derler tekrar soluyorum BÜLENT UYGUNA KONUSMA YASAGI GETİRİLSİN cunku konustugu zaman butun umutlarımız kayboluyoo ŞAMPIYON SIVASSPOR SONUNA KADAR BURKMIYCAZ
sivas_çarşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2009, 12:58   #27
kahramanlar
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 589 kahramanlar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şu anda aslında en büyük fırsat bizde neden derseniz Lider Beşiktaşın 4.olan galatasaray ile maç var ve bu maç çok zorlu bir maç olacak çünki galatasaray hem hırslı hemde kötü bi sezonun ardından kendisini ligin üst sıralarında göstermek istiyor.ve böyleliklede galatasaray Beşiktaştan enaz 1 puan almayı başarabilecek.şuanda ligdeki puan durumuna göre ligin alıtda karışık üstüde yani heran neolacağı belli deil ligin alt sıralarına geldiğimizde çok güçlü bir rakip iyi bir top oynayan hızlı güzel profosyenel oyuncuları var yuoula ve batuhan gibi 2 değerli oyuncusu var ve butakım pazar akşamı trobznda,trabzonspor ile karşılaşacak bu takım bizden daha önce 1 puan almasını bildiyse umarımki trobzondanda en az bir puan alcaktır yani ve böylelikle sivas beşiktaşla aynı puanda olcak fakat 2. sırada yer alcak .bunu nedeni ise averajdır.ynai sivassporumuzn şampiyonlık umutları yine cimboma kaldı yani alisamiyene diyorum sizce HAKLIMIYIM ... ARKADAŞLAR EĞER YAZIM GÜZELSE TEŞEKKÜR EDİN ...DE BİRAZ PUANIM ARTSIN.
kahramanlar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bitmedi, henüz