Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bilicanin yerine kim gelmeli??
Alt 30.05.2009, 12:09   #21
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1083 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Bilicanin yerine kim gelmeli??

Alıntı:
ozer10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş senn en büyük yıldız demene katılmıorm bir yıldızla buralara gelmedi sivas geçen sezon sivas neredeydi 3 büyüklerin genelde formda olduu sezon daha çok puan toplamadıkmı
oyun kurucumuzu aldık sizide bildiiniz gibi bilicanın yerine ben ii bir transfer yapılacaını düşünüorm heralde oyuncuları satan takımın temel oyuncularını satan yönetim yerine e isim ve isimler düşünmüştür
tek yıldızla gökyüzü parlamıor geceleri senn tek büyük yıldız demen diğer oyuncularımıza büyük bir haksızlık yapman demektir
bizim takımımız bireysel deil herkesin toplamı olarak
Türkçende ciddi sorunlar var kardeşim. Benim sölediğimle senin sölediğin bir mi şimdi. Ben burda Bilica mı getirdi bize buralara dedim hayır. Ben sadece Sivasspora gelmiş en büyük yıldızın Bilica oldugunu sölüyorum. Diğer oyuncularla ilgili bi görüşte belirtmedim
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Bilicanin yerine kim gelmeli??
Alt 30.05.2009, 12:15   #22
07reis58
Tecrübeli Yiğido

07reis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 624 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 07reis58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bilicanin yerine kim gelmeli??

bence mevcut kadronun üstüne takvıye yapılması gerekırken takımın bel kemiği satılması saçma bence...gelecek adam onun yerını dolduramazsa ne olacak bız bılıca sayesınde lıgın en az gol yıyen takımıyız ve yıne bılıca sayesınde çok maç kazandık gelecek adam veya adamlar bılıca kadar olacağını sanmıyorum bılıca gibisi gerçekden zor gelir...eğer mevcut kadroda önemli isimler satılıyorsa seneyede şampıonluk iddamızın konulmuyacağı görüşündeyım acı ama gerçek
07reis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bilicanin, gelmeli, kim, yerine