BENİM KATILMAMA GEREK YOK ZATEN BURADA OYNUYORUM LİGİ 4. BİTİRDİK TAKIMIMDAN ÇOK MUTLUYUM VE AYNI ZAMANDA KALECİLİK YAPIYORUM VE TAKIMIMIN KAPTANIYIM... ADIM EKREM BAŞLAYALI YAKLAŞIK 1 SENE OLDU DAHA YENİYİM BİRÇOK TAKIMDAN TEKLİF GELDİ AMA AYRILMADIM ZATEN BUNU HOCALARIMDA İSTEMİYODU BU SENE TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDEMEDİK AMA İNŞALLAH SENEYE DAHA BAŞARILI VE GÜÇLÜ BİR KADROYLA RAKİPLERİMİZİN KARŞISINDA OLUCAZ VE İNANIYORUMKİ BU SEFER BU İŞİ BAŞARICAZ ZATEN BU SENEKİ EN ZOR GRUP BİZİM GRUBUMUZDU BŞTA GALATASARAY OLMAK ÜZERE BEŞİKTAŞ , KASIMPAŞA GİBİ ÇOK GÜÇLÜ TAKIMLAR VARDI AMA SENEYE BUNLAR HİÇ FARKETMİCEK
Sivassporumuzun Futbol alt yapı seçmeleri İstanbul'da yapılacak..
Alt yapı sorumlusu Teknik Direktör Cafer Aydın gözetiminde paf ve alt yapı oyuncuları alınacak. 1991-1999 yaş arası sporcuların başvurabileceği alt yapı seçmeleri için 0 216 414 06 48 veya GSM 0533 5137801 başvuruda bulunabilinecek.
Kayıt adresi olarakta Haydarpaşa Stadı Üsküdar (Haydarpaşa Marmara Üniversitesi arkası. GATA Hastanesi arkası) olarak açıklandı.
sivasspor.org.tr
tarih aciklanmadigina gore henuz kesinlesmemis bir karar olsa gerek
sayin sivasli Yöneticelere Duyurmak Istiyorum München de Oynuyan Irakli Bir Cocuk Var Bunu Görmenizi Istiyorum Ileride Cok Büyük Futbolcu Olacagi Belli Yeni 9 Yasina Girdi Fakat Müthis Oyuncu Bayern Münich Görse Hemen Alt Yapisina Alir Bir Sivasli Olarak Size Bildirigim Dedim.