yaw neymıs bu erman nerdeyse klubu verecez gelsın dıye vala hic zanetmıyorum herve tum gonderılmez.erman sıvasın kalıtesını yakalayacak kapasıtede bır oyuncu degıl
Erman Kılıç çok iyi bir solak.Harika plase şutları var.Ankaraspora iki tane sol ayak süper gol atmıştı bu sene.Soldan kanatalrdan çok iyi top taşıyan bir oyuncu.Ama Tum verilmez ki ya şaka gibi..
erman kilic cok klas vede kaliteli bir oyuncu erman i eleazigspordan beri takip ettigim izledigim cok cok begendigim bir oyuncu sivasspor a kesinlikle faydali olur bu sene transferlerde artik sadece mücadele güclü fizigi olanlar degil cok kosmakla teknik seviyesi üst oyuncularla ilgeniliyor takimimizin teknik kapasitesi artacak müthis mücadelerin yaninda artik göze hos gelen futbolda izleyecegiz.ben herve tum un takimdan gitmesini kesinlikle istemiyorum böyle kaliteli futbolcularla herve cok daha verimli olur.
erman kılıç iyi futbolcu ama tum kadar devamlılığı olduğunu düşünmüyorum sylla gidebilir ama sağ bek apoya bırakılmaz bırakırsak avrupada rezil ederler bizi