Cevap: Sivasspor Ürünleri
Burdan kimse orjinal formaların fiyatına laf etmesin.Sizin takımınız süper ligde oynuyor.Kimsenin gırtlağına çöküpde forma alın demioruz.Alamayan gitsin tşört alsın,alamayan gitsin beresini atkısını alsın.Parası olan kişide her sene lisanslı ürününü alıp tribüne girsin.Amatörde oynayan takımların bile formaları bu fiyata.
Biraz elinizi insafınıza koyun,burdan store açılsın diye yalvarıldı adeta.Onlarca başlık açıldı.Bizzat yönetimden kişiler açıklama yaptılar açılacak bekleyin diye.Eskiden ne bulabiliyordunuz,istasyondaki tek mağaza ve murat spor.Zaten muratspor kadar nefret ettiğim bir mağaza daha yok diyebilirim.Storemizin eksikleri çok,ama içinde sadece atkı dahi satılsa o mağaza benim.
Burdan yönetimdekilere sesleniyorum,lütfen storedeki kişiyi uyarın.Ben elime aldığımda ürünü hemen yanımda damlıyor ve ben yardımcı olayım diyor.Ben alacağım formayı onun seçmesini istemiyorum.Alacağım tşörtün bedenine kadar ben arayarak bulmak istiyorum.Ben bu takımı derinden seviyorum.Her ürünü hissederek alıyor ve giyiyorum.Çok soğuk bir kişi koymuşlar oraya.Bursastorede o kadar ilgili çalışan bay ve bayan elamanlar var ki,o kadar ilgi bile takımım olmadığı halde beni ürün almaya itiyor.
Ben sadece formayla yetinen birisi değilim.Elimden gelse bütün ürünleri almak istiyorum.İşime yarasın veya yaramasın almak istiyorum.Ama ordaki kişi benim storeden hemen uzaklaşmamı istiyor gibi.Dün girdim iki tane rozet iki tane tşört aldım.Bir tşört bedenime dahi uygun değildi ama hediye ederim diye aldım.Ben bu ürünün M bedenini ararken beyefendi siz dokunmayın ben yardımcı olayım ne demek?O mağaza senin değil,o mağaza benim takımımın mağazası.Tşörtü aldım bunu ayırın dedim diğer ürünlere bakıyordum,dükkana bay bayan ve çocuklardan 5 veya 6 kişi girdi.Çocuklar ürünlere saldırıyorlar.Annesi bak şapka aldın burda daha güzelleri var diyor.Ablalarımız eşlerine beden seçiyorlar.Ama bayan olmalarını avantajı veyahut bilemiyorum belki aile oldukları için kimse onlara şu ürüne dokunma ben yardımcı olayım demiyor.Onlar orda sadece iki forma aldılar ve çıktılar.Ben o 5 metrekarelik yeri gezerken her ürünü kafama kazıyorum.hangisini alacağıma karar veriyor ona göre para ayarlıyorum.
Ama sağolsun ordaki genç abimiz tam bir buzdolabı.Hiç yardımcı olmuyor bize sanki biz tezgahdaki ürünleri indirip almayıp gidecek kişi muamelesi görüyoruz.varsın çok çeşit olmasın ama bıraksınlar içime sinecek şekilde alayım bunu.Biz o mağazayı yıllarca bekledik,sanırım bunu da hakediyoruz.Fiyatları 100 milyon yapsınlar ben yine ürün alırım.Ama benim alacağım şeyi ordaki adam değil ben seçmek istiyorum.
Ayrıca yeni ürün getireceğini söyledi,ben bundan önceki abinin de aynısını söylediğini ama her ay geldiğimde hiç bir değişiklik olmadığını söyledim.O da bu konu ile bizzat kendisinin ilgilendiğini ifade etti biraz olsun inanmak istedim.
Eksikleri burdan konuşmalı ve isteklerimizi bildirmeliyiz.Ben sivasspor yapıştırmalarından (laptop arkasına,araba arkasına vs vs..),sivasspor bayraklarına,çorabından şortuna kadar her şeyi görmek istiyorum.Ben tutup sivasspor parfumü aldım.Tek bir sefer kullanmadım çünkü kıyamıyorum.İnternet sitesi açılmalı ve onlıne satış başlatılmalı,duyarlı bir satıcı konulmalı,ürün çeşidi artırılmalı,biz fenerium değiliz evet bütçemiz sınırlı ama bu konuda biraz daha duyarlı olmalı yönetimimiz.Çocuklar için eşofman takımı olduğu gibi büyükler için de olmalı,çocuklar için atkı polar forma yapılmalı.Ben storede olmadığı için yiğenlerime alamıyorum.Gidip korsan da almak istemiyorum.
Umarım yönetim bu konuda hassasiyetimize kulak verir ve bazı şeylerin daha güzel olmasını sağlar.
|