Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Ürünleri
Alt 21.06.2009, 12:02   #21
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor Ürünleri

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
burası türkiye avrupada ki yaşam standartlarıyla burası bir degil sivas da bir formaya 50 ytl verecek kaç kişi var alabile alır maddi gücü yeterse
evet orda yasam standartlari farkli olabilir, daha fazla da para kazanabiliriz birsey demiyorum, ama giderlek (su, elektrik vs.) de avrupa standartlarina göre, yani cok yüksek.
Avrupa'da yasiyoruz diye hayatimiz gül gülistan degil bizde zor sartlar altinda yasiyoruz
.
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2009, 12:28   #22
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Burdan kimse orjinal formaların fiyatına laf etmesin.Sizin takımınız süper ligde oynuyor.Kimsenin gırtlağına çöküpde forma alın demioruz.Alamayan gitsin tşört alsın,alamayan gitsin beresini atkısını alsın.Parası olan kişide her sene lisanslı ürününü alıp tribüne girsin.Amatörde oynayan takımların bile formaları bu fiyata.

Biraz elinizi insafınıza koyun,burdan store açılsın diye yalvarıldı adeta.Onlarca başlık açıldı.Bizzat yönetimden kişiler açıklama yaptılar açılacak bekleyin diye.Eskiden ne bulabiliyordunuz,istasyondaki tek mağaza ve murat spor.Zaten muratspor kadar nefret ettiğim bir mağaza daha yok diyebilirim.Storemizin eksikleri çok,ama içinde sadece atkı dahi satılsa o mağaza benim.

Burdan yönetimdekilere sesleniyorum,lütfen storedeki kişiyi uyarın.Ben elime aldığımda ürünü hemen yanımda damlıyor ve ben yardımcı olayım diyor.Ben alacağım formayı onun seçmesini istemiyorum.Alacağım tşörtün bedenine kadar ben arayarak bulmak istiyorum.Ben bu takımı derinden seviyorum.Her ürünü hissederek alıyor ve giyiyorum.Çok soğuk bir kişi koymuşlar oraya.Bursastorede o kadar ilgili çalışan bay ve bayan elamanlar var ki,o kadar ilgi bile takımım olmadığı halde beni ürün almaya itiyor.

Ben sadece formayla yetinen birisi değilim.Elimden gelse bütün ürünleri almak istiyorum.İşime yarasın veya yaramasın almak istiyorum.Ama ordaki kişi benim storeden hemen uzaklaşmamı istiyor gibi.Dün girdim iki tane rozet iki tane tşört aldım.Bir tşört bedenime dahi uygun değildi ama hediye ederim diye aldım.Ben bu ürünün M bedenini ararken beyefendi siz dokunmayın ben yardımcı olayım ne demek?O mağaza senin değil,o mağaza benim takımımın mağazası.Tşörtü aldım bunu ayırın dedim diğer ürünlere bakıyordum,dükkana bay bayan ve çocuklardan 5 veya 6 kişi girdi.Çocuklar ürünlere saldırıyorlar.Annesi bak şapka aldın burda daha güzelleri var diyor.Ablalarımız eşlerine beden seçiyorlar.Ama bayan olmalarını avantajı veyahut bilemiyorum belki aile oldukları için kimse onlara şu ürüne dokunma ben yardımcı olayım demiyor.Onlar orda sadece iki forma aldılar ve çıktılar.Ben o 5 metrekarelik yeri gezerken her ürünü kafama kazıyorum.hangisini alacağıma karar veriyor ona göre para ayarlıyorum.

Ama sağolsun ordaki genç abimiz tam bir buzdolabı.Hiç yardımcı olmuyor bize sanki biz tezgahdaki ürünleri indirip almayıp gidecek kişi muamelesi görüyoruz.varsın çok çeşit olmasın ama bıraksınlar içime sinecek şekilde alayım bunu.Biz o mağazayı yıllarca bekledik,sanırım bunu da hakediyoruz.Fiyatları 100 milyon yapsınlar ben yine ürün alırım.Ama benim alacağım şeyi ordaki adam değil ben seçmek istiyorum.

Ayrıca yeni ürün getireceğini söyledi,ben bundan önceki abinin de aynısını söylediğini ama her ay geldiğimde hiç bir değişiklik olmadığını söyledim.O da bu konu ile bizzat kendisinin ilgilendiğini ifade etti biraz olsun inanmak istedim.

Eksikleri burdan konuşmalı ve isteklerimizi bildirmeliyiz.Ben sivasspor yapıştırmalarından (laptop arkasına,araba arkasına vs vs..),sivasspor bayraklarına,çorabından şortuna kadar her şeyi görmek istiyorum.Ben tutup sivasspor parfumü aldım.Tek bir sefer kullanmadım çünkü kıyamıyorum.İnternet sitesi açılmalı ve onlıne satış başlatılmalı,duyarlı bir satıcı konulmalı,ürün çeşidi artırılmalı,biz fenerium değiliz evet bütçemiz sınırlı ama bu konuda biraz daha duyarlı olmalı yönetimimiz.Çocuklar için eşofman takımı olduğu gibi büyükler için de olmalı,çocuklar için atkı polar forma yapılmalı.Ben storede olmadığı için yiğenlerime alamıyorum.Gidip korsan da almak istemiyorum.

Umarım yönetim bu konuda hassasiyetimize kulak verir ve bazı şeylerin daha güzel olmasını sağlar.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.06.2009, 12:35   #23
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

internet üzeri satis gercekten gözden gecirilmeli. böyle bir uygulamanin sivasspora fayda saylagabilecegi gücü varsa, kesinlikle detaylari arastirilmali.
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda münihliyigido58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.06.2009, 12:37   #24
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben bizzat bülent hocaya söyledim bunu.Hocam bırak interneti yönetim bir tır alsın her maça gitsin eğer o tır içindeki ürünler tükenmezse ben hiç bir şey bilmiyorum.Ama bizim bütçemiz sınırlı fenerium değiliz ki yapalım dedi başından savdu.Belki store gelirlerine çerez gözüyle bakıyorlar.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2009, 12:39   #25
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 986 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Bence Sivasspor bu sene Orejinal Sivasspor kışlık ve mevsimlik mont getirmeli... nede olsa soğıuk bir iklimde yaşıyoruz...
Alt 21.06.2009, 12:40   #26
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 986 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
internet üzeri satis gercekten gözden gecirilmeli. böyle bir uygulamanin sivasspora fayda saylagabilecegi gücü varsa, kesinlikle detaylari arastirilmali.
yılalrdır herkez aynı şeyi söylüyor ama yönetim bir türlü icraata geçemedi
Alt 21.06.2009, 13:35   #27
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben kışın bi battanye almıştım çok güzel kaliteli battanye Mink üretmiş (mink euro 2008 in resmi battanye üreticisiydi).
Geçen ay da tişört aldım Sivasta arkadaşım var alıp istanbula yolluyor. Kargo parası 4 TL battanyeyi 50 ye tişörtü 10TL ye aldım Tişörtteki SS kadife baskı kolunda da 3yıldız var çok güzel.

Konu Harput0658 tarafından (21.06.2009 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: resim eklemek için
Harput0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2009, 13:41   #28
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kotam dolmuş fotoğraflarını ekleyemedim. :(
Alt 21.06.2009, 14:17   #29
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar 10 TL veripte korsancıları zengin etmeyin paranız yoksa kulubumuzden 1 atkı alalım onla gidelim maçlara ben maçlarada bakıyorum arkasında 58 yazan abuk subuk formalarları görünce canım sıkılıyo bunu söylüyorum sanmayın ben zenginim şuan bir işim yok ama genede kulubume yardım olsun peşindeyim.
Alt 21.06.2009, 15:23   #30
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Şmyle veledlere uygun bir şey olsa da alsak!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sivasspor, Ürünleri