neden cumhuriyet stadı olmuyor. yine siyaset karıştırıyorsunuz. çok çekmedimi sivas ve sivaslılar bu siyasetten.biriside derki pirsultan abdal da sivaslı onun adı olsun.birisi derki aşık veysel stadı olsun.bu ne yaa yine saçma sapan fkirler atılıyor. hala uyanamadınızmı.
kardeş sen siyaset yapmak istemezken ister istemez siyasete bulaşıyorsun stadın adı ne olursa olsun farketmez ama muhsin yazıcıoğlu olmasında ne mahsur war inönü bi siyaset adamı değilmiydi adnan menderes bi siyaset adamı değilmiydi sen böyle diyerek futbola siyaset karıştırıyon aslında
gelelim benim diyeceğime GS bile stadını yapamadı birsürü sorun çıktı ben bizim stadın yapılacağından açıkcası umutlu değilim ama İNŞ. yapılır
BİZ SIVASTAN ÇIKAN HER DEERE SAHİP ÇIKARIZ VE SAYGIDUYARIZ SEN BELLİKİ YARANVAR AMA ŞUNU UNUTMA HERZAMANKİGİBİ GİNE YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ ARTIK AŞIN BU KOMPLEKSLERİ SEN UYURKEN BİZ O YOLLARDAN GEÇTİK TEKSAÇMALAYAN SENSİN SIVASLI OL ADAM OL BUNU SANA KİMSEDEMEZ O SAYDIN İNSANLARA SAYGIDUYARIM TABİKİ OLUR AMA SEN DÜŞÜNEMİYORSUN
Kardeş kim olduğunu hiç bilmiyorum ama naçizane bi uyarı yapmak istedim. Hemen hemen tüm mesajlarında çok bozuk bi Türkçe görüyorum. Aceleyle mi yazıyorsun yoksa gerçekten yazmayı bilmiyor musun anlayamadım? Her yerde Türk Türkçülük diye bilir bilmez konuşuyorsunuz ama daha düzgün bi Türkçe'yle yazı yazmayı bile beceremiyorsunuz!! Amacım kesinlikle hakaret falan değil yanlış anlama. Ben bir öğretmenim ve bu konularda çok hassas olmamız gerektiğine inanıyorum. Biraz dikkat et lütfen!! En azından rumuzuna dikkat et. Doktirin diye bi şey yok! Doğrusu 'Doktrin' olacak!!!!
Bu Konuda aslanefe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
DORUDUR EKSİKLERİM OLA BİLİR SAYIN ÖRETMEN ARKADAŞIM BEN SADEYİM ZATEN BU MERETİDE YENİ ÖRENİYORUM AMA ŞUNU UNUTMA IRKCI DEİLİM, DOKTİRİN,DİYE DE LİDERE DENİR BEN ÖYLE BİLİYORUM,ARKADAŞIM TAMMAMMI DORUDUR ECELEYLE YAZIYORUM ÖYLEGEREKİYO BAŞKA VARMI SORUN GARDAŞ TÜKCEM ZAYIF ŞÜNKÜ KÜRDÜM,ALP,ERENLER
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tekdoktirin'a Teşekkür Ediyor...
DORUDUR EKSİKLERİM OLA BİLİR SAYIN ÖRETMEN ARKADAŞIM BEN SADEYİM ZATEN BU MERETİDE YENİ ÖRENİYORUM AMA ŞUNU UNUTMA IRKCI DEİLİM, DOKTİRİN,DİYE DE LİDERE DENİR BEN ÖYLE BİLİYORUM,ARKADAŞIM TAMMAMMI DORUDUR ECELEYLE YAZIYORUM ÖYLEGEREKİYO BAŞKA VARMI SORUN GARDAŞ TÜKCEM ZAYIF ŞÜNKÜ KÜRDÜM,ALP,ERENLER
ırkçı değilsen inan buna çok sevinirim. hiç kimse ırkçı olmasın. burada bizi okuyan küçük yaşta kardeşlerimiz var o yüzden yazıya dikkat etmek önemli. değer verip cevap yazmışsın teşekkürler. bu arada söylemeden geçemeyeceğim doktrin terimi düşünce sistemi, inanış, teori anlamına gelir. iyi geceler kardeşim..
Bu Konuda aslanefe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
vallahi benim gözüm 2.projedeydı ,bayada oy vermıstım amaengel olamadık.. hangısı olursa olsun artık somut bilgiler lazım taraftarlara..
karar mercileri üzerinde baskı kurabılecek bı gucumuz olsaydı keske,bu gıdısle hersey hayal..
Biz neden burada birbirmiz yiyoruz ki; Bülent Uygun stadın adını da söylemedi mi bu projeleri tanıtırken. Sivas arena olacak dedi. biz de burda kendi kendimize oyun oynayalım. gönlüm tabii ki Muhsin başkaın verilmesinden yana; hele bi stadının temelini görelim de adın için sonrada konuşuruz. bence gerek yönetim gerek taraftar olarak bir olup bu işin peşini bırakmamalıyız.
Bu arada biz uyandık da; yazıklar olsun ki gözleriyle hakikati göremeyenlere.
Seni seviyoruz Muhsin başkan; yolun yolumuzdur.