Cevap: Sivasspor Mbemba ile anlaştı!
Arkadaşlar uyuncu bir defa kapalı kutu..Oyuncuyu izlemeden yapılan yorumları hiç doğru bulmuyorum...Tabiki gönül isterki defansın göbeğine çok iyi bir oyuncu transfer edelim..Ama insanın herzaman istediğide olmuyor..TRT hazırlık maçlarımızı verecekmiş;hele bir bu oyuncuyu maçlarda bir görelim,eğer yetersizse o zaman istediğimiz yorumu yapalım..Biraz sabır..Geçen yıl bu zamanlar Bilica içinde de söylenenleri bir hatırlayalım;ne biçim bir oyuncu,adam kazma transfer etmiş,bu kalası nerden almışlar;sen git küme düşen takımdan oyuncu al , Brezilyanın 3.sınıf oyuncusu gelmiş şu hoca da ne yapıyor,Sivas'ı babasının çiftliği mi zannediyor v.b. yorumları Sivasspor'un intertoto kupasındaki Braga maçı öncesi ve maç sonunda her şeyi bilen taraftarlarımız söylüyordu...O sırada ben de statttaydım...Sonra ne oldu:Hepimiz biliyoruz Bilica bütün sezon boyunca taraftarın sevgilisi oldu;yılın stoperi seçildi;sivasspora para kazandırarak F.B. ye transfer oldu...Biraz sabır yiğdolar..Biraz sabır...Hele şu hazırlık maçları bir başlasın kim ak koyun,kim kara koyun belli olacak...
|