Cevap: NE ŞUCU BE HOCAM ?
Kabus gecesi!
Yiğit yere düştü!
Avrupa bize göre değilmiş!
"5 yeriz, 6 yemeyiz..."Bülent Uygun'un 4,5 ay önceki szöleri gerçek oldu.
Bülent Uygun sözünü tuttu
YİĞİDO TUŞ!
bunlar sadece bir kac tane haber basliklari, bunu yazmamin nedenine gelince
bizi ne kadar cekemeyen insalar var gorun de bakin, yanli medya, trabzonsporlular, diger sozde buyukler, satilmis yazarlar, biz simdi burda birbirimizi yemenin anlami yok, hatalar var elbette transferlerde vs vs, herzaman soyledigim bir laf vardir ''NERDEN GELDIGINI UNUTMA'' arkadaslar olan olmus, sivasi nekadar cok sevdigimizi agir elestirmenizden anliyoruz, o sevgi okadar buymuski icinizde sivassporumuz herzaman kazansin istiyoruz, ama arkadaslar nerden geldigimizi unutmayalim.
ikincisi: biz sivasliyiz, sivassporluyuz, birbirimizi kirmayalim, basliklarda da gormus oldugunuz gibi bizi cekemeyenler cok, onun icin bende anladimki biz buyudukce ve sozde 4 buyuklere kafa tuttukca nekada buyuk oldugumuzu anladim. hem sanki bir biz mi fark yedik?? Bize dusen simdi bunlari unutup gelecege bakmak, dimdik ayakta durmak.
SIVASI GECMISIYLE OLAN OLAYLAR YUZUNDEN SEVMEYENLER VAR, AMA BEN SIVASLI OLDUGUMDAN GURUR DUYUYORUM, BEN SIVASLIYIM, ANAMDA BABAMDA SIVASLI, BEN YIGIDONUN KIZIYIM, BIZE BASKA TAKIM TUTMAK YAKISMAZ, BASIM DIK, SIVASSPORUMU SEVIYORUM BASKANI HOCAYI FUTBOLCULARIMI DESTEKLIYORUM.