HELAL OLSUN SANA YİĞİDOM İŞTE SANA BU YAKIŞIR SAHADA ÇOK İYİ MÜCADELE VARDI İNŞALLAH BÜTÜN MAÇLARA BÖYLE YÜREKLE OYNADIĞINIZ SÜRECE BÜKEMEDİĞİNİZ BİLEK OLAMAZ arkadaşlar yeni transferlerden agbetu çok iyi yine defansımızda hatalar vardı ama yasini oynatmadığı için bülent uyguna teşekkürler
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Berkkaya5858'a Teşekkür Ediyor...
Sivassporumuzun Anderlecht´i yenmesinden ziyade orta sahamizda oynayan ve Karsiyaka´dan alinan Cihan´i gercekten tebrik etmek gerek.Cok kaliteli bir futbolcu.Bu yil orta sahamizin banko oyuncusu olacak gücde.Ersen Martin 90 dakikayi cikaracak kapasitede degil.Sanirim Bülent hoca ileride bir devre oynatacak.Agbetu cok hareketli,ceza alanina iki,üc top kesti bizden kimse yok.Bence oda banko oynar.Sanki ikinci yari onun girmesiyle oyun zevki dahada artti.Yapilacak transferlerle Sivas Avrupa liginde adindan söz ettirir.Böyle bir geceyi bizlere yasattiran Sivassporumuza tesekkürler.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Sivasspor en iyi maçını oynadı..Darısı trabzonsporun başına..Maçta en çok Cihan'ı beğendim..Diğer oyuncularda genellikle iyi bir oyunoynadılar...Ben Cihan şöyle Cihan böyle iyi oyuncu biraz sabır diye konuştuğumda bir çok arkadaş beni hayalcilikle ve fazla iyimserlikle suçlamıştı...Yine söylüyorum bu takıma 3 tane banko oynayacak adam lazım...Birisi defansa birisi ortasahaya diğer oyuncu da ortasaha veya forvete olabilir...Bir maç bizi kandırmasın;fazla havayada sokmasın...Takım umarım daha iyi yola girer...Herşey Sivas için...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
TAKIM GİTTİKÇE DÜZELİYO ORTASAHA VE ÖZELLİKLE DEFANSA ADAM ŞART.BU ARADA CİHAN MÜKEMMELDİ İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER.ŞİMDİ SIRA HAMSİNİN KILÇIĞINI AYIKLAMADA
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı trg58'a Teşekkür Ediyor...