Alıntı:
Ahwettt Nickli Üyeden Alıntı
Bana göre yönetim bir an önce Bülent UYGUN'dan hesap sorarak hemen kapının önüne koymalı. Butransferi yapan Bülent UYGUN ve bu takımı geçen yılda çalıştıran bu hoca değilmiydi. Orta sahanın yok olduğunu bilmiyormuydu. Gitsin Fatih abisine özenmeyi başka takımlarda densin. Sonrada döner dolaşır suç taraftarların başına patlar burdanda söylüyorum 26 yaşındaki doğudan vandan oyuncu al yada kapı dışarı konmuş bir futbolcuyu al( Ersen Martin ) acaba Ersan MARTIN e kaç para verildi bedamı geldi Sivasspor'a ve en önemliside kendisini gündemde tutmak için saçma sapan açıklamalar yaparak geçen yıl gündemden düşmemesi. Dikkat edin spor sevenlerin eski Sivasspora sempatisi kalmadı hepsi hocanın yüzünden
|
arkadas, bi kac kisi diyorda ersam martin soyle boyle..
ama dusunese dunki macta ersen martin bile defansa geliyor sivasa yardim etmek icin ozaman bu oyuncudan daha nasil beklersiniz ya gol atmasini..??
adam taa onden arkaya geliyorsa defansa yardim etmek icin, ozaman demekki defansta bi sorun var..
ersan martin iyi oyuncu,
herve tummun gitmesini bende anliyamadim, adam saglam direk gibi adam. adami yikmak icin 2 uc adam lazim..
en buyuk yanlista bizim sivasin, defansi bozmakti..
ugur kavuk denen oglan dun hic sagda yoktu, yani kisacasi sivas 10 adamla oynadi,
cihanda guzel oyuncu bence, biraz daha bu takima alisirsa orta sahyi o iyi yonetebilir yani oyle gorunuyor..
ve tabiki bunu unutmiyalim, BILICA Farki var!!!!!
cok uzuluyorum ya hemsolarim.. :(