Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.08.2009, 23:41   #21
NETLOG
Yiğido

NETLOG - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

56 Mesajına 84 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 NETLOG FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

TAKIMI O BOZDU O DÜZELTCEK!!!!!!!!
Alt 16.08.2009, 23:41   #22
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

En büyük özelliğimizi kullanarak bu durumu atlatacağız. Futbol sadece futbol değildir ama herşey de değildir. Bu rahatlıkla önümüzdeki maçlara rahat çıkarak tedirginliği atarsak ben takıma güveniyorum.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı talha58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.08.2009, 23:41   #23
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Aşiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. ÇOK MÜCADELE ETTİ. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM. ANCAK YASİN VE ERSEN MARTİN DEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYORDU. EVET YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR VAR AMA KİMSE KENDİNE DEV AYNASINDA BAKMASIN. SİVAS ALDIĞI TARAFTAR DESTEĞİNİN 100 KATI DAHA BÜYÜK BİR TAKIMDIR. FENERBAHÇEYE KADIKÖYDE YENİLMEKTEN DOĞAL BİŞEYDE YOKTUR. 10 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY...

KİMSE SAÇMA SAPAN YORUMLARDA BULUNMASIN. İSTİFA MİSTİFA... 5 10 MİLYON VERİP MAÇA GİTMEYE ERİNEN ADAMLAR BU KADAR UCUZA KENDİ TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİTMİYORKEN UCUZ YORUMLARI YAPMAKTAN DA ÇEKİNMİYORLAR...
aslında kaile alıp yanıt yazmak istemedim.her fikrin kendine göre değeri vardır.her yorum kendine göre değer arzeder.seninyazını8sa saçma bulmuyorum. ama yanıt değerinin olmadığını bildiğim halde yine senin yazını değerli kılayım.1. cisi fenerbahçeli olduğun aşikar ( nerden biliyorsun diyeceksin ,galatasaray 10 yıldır fenerbahçeyi fenerbahçe sdadında yenemiyor ). buradan rengin belli. 2. cisi sivassporun yenilmesini dıoğal karşılamak bence acizliğin belirtisi. fenerbahçe kim: UEFA liginde öneleme oynuyor.. sivasspor kim:Ş şampiyonlar liginde ön eleme oynuyor.iyi takımlar hangi ligde oynuyor.şampiyonlar liginde. demekki sivassporun fenerbahçeye yenilmesi doğal değil.maça gelince. 3 yıldır bizlere iğrenç futbolla alınan galibiyetlerle uyuttular,şimdi geçmişteki iğrenç futbolla kazanıldığı sanılan zaferlerin rüyasının bittiği ve gerçeği yüzümüze şamar gibi indiği zamanları yaşıyoruz. ve hala hala hala iğrenç mide bulandırıcı futbol.ben hep şunu savundum. yav 10 yenil ama ortasahada 3 pas yap buna razıyız..kendine güveni olmayanlar çevresine güven aşılayamazlar.. maça dikkat edin yardımlaşma yok ,herkes toptan kaçıyor aman hata yaparım diye boşa çıkıp top almıyor. bu nedendir kendine güvenen birtek oyuncu yok. madem büğlent uygun komutan askerlerde futbolcuysa kendine güvenmeyen askerleri idare edende kendine güvenmiyordur.yav diğer takımlara( anadolu takımlarına ) bakın çatır çatır göze hoş gelen futbol oynuyorlar. yenilselerde sorun değil çünkü güzel futbolun meyvesini muhakkak alacaklardır bunu biliyorlar. ya sivasspor. yıllardı iğrenç mide bulandıran futbol oynuyor ve bu günlere geldi. sivasspor seyircisini uyuttular. kendi reklamlarını yaptılar. ceplerini doldurdular ve sivasspor yerlerde sürünüyor. bu iyi günleri. çünkü diğer anadolu takımları modern çağdaş yönetiliyorlar..ve iyi ve mantıklı transferler yaparak renkli futbol oynuyorlar. hadi şimdi anket yapalım. sivasspor küme düşermi düşmezmi diye. evet. düşecek takımlar tahminen söyleyeyim. kasımpaşa,denizli sivasspor,antalyaspor. bu 4 takım en kuvvetli adaylardır. çünküü sivasspor futbol oynamıyooooooooor,futbol oynamıyoıoooooooor,futbol oynamıyooooooooorrrrr.kimi transfer edersen et.teknik direktörün hep ben hep ben,ben bilirim ben yaparım diyorsa orada başarılı olunmaz. dünya değişiyor.sivasspor ve sivaslılar ne zaman değişecek merak ediyorum.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı serhatcan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.08.2009, 23:43   #24
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bulent hoca artık sasırmıs durumda son oynanan hazırlık .avrupa ve lıgde oynanan toplam 10 macta 10 ayrı kadro cıkarmıs.bı 5 mac daha bole gıderse bulent hoca ne taraftardan ne kamuoyundan destek bulamazsın..bulent ben senı sevmıyorum artık..yasın cakmak gıbı bırı 2 lıgde cok..gecen sezonun bankoları musa abdurahman yedek.ben anlamıyorum artık satılanlar alınanlar..artık gıt bulent hoca henuz erkenken..golun gelecegını macı seyreden herkes anlamısken bı sen anlayamadın .macın en ıyısı kamananı cıkardın 4 on lıbero kadır ıbrahım onur cıhanla top oynadın galatasaraya gelınce 4 forvet mehmet balılı tum mohammed le cıkarsın . yahu ınanmak ıstemıyodum ama sen rengını bellı ettın artık..
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 23:46   #25
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent Uygun'la Fenerbahçeyi yenmek Şampiyonlar liginde final oynamaktan daga zor.
Fener yorulup, oyun sivasspor'un lehine dönünce Bülent Hoca takımı Fenerbahçeye kıyamadı ve olmadık değişiklikler yaparak maçı hediye etti.

iyi oynayan Kamanan'ı oyundan alarak Fenerbahçe defansını rahatlattı.
Onur'a ve Ersen Martine o kadar süre tahammül etmesi Fenerbahçe sevgisinden olsa gerek.

Bülent hoca fenerbahçe'ye kıyamazken Fenerliler Bülent Hoca'ya hiç acımadan attılar golleri arka arkaya.

Şu feneri yenin artık diyemeyeceğim çünki Bülent Uygun orda oldukça Feneri Yenmek mucize ötesi bişey olur.

Ne desem boş. Bülent uygun hala FenerBahçe teknik direktörülüğü hayaliyle yaşıyor.
bu hayalden kurtulmadığı müddetçede başarılı olması zor.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Shan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Maçı Değerlendirelim FB-SS
Alt 16.08.2009, 23:47   #26
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim FB-SS

Yazık sana Bülent Uygun o kadar defansif orta saha ile maça çıktın tamm yahu maç 2 - 0 olmuş sen onur u çıakrtıp sağ bek Ugur'u alıyorsun. Ne yapmaya çalıştın nasıl bir düşüncedir bu anlamadım. :(
Alt 16.08.2009, 23:47   #27
izmiriyigidosu
Yiğido

izmiriyigidosu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 izmiriyigidosu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivas bu gün biraz daha iyiydi savunmada ama son yarım saatde yıne bozdular kalecininde hataları oldu savunmanında tabı hakemınde katkıları olunca yenilgi kaçınılmaz oldu ama ben umutluyum takım daha iyiye doğru gidiyor bülent uygun istifa laflarınıda bırkalım ltf gecen sezonlarda göklere cıkarıyordunuz şimdi ne oldu 2 hafta yenildi diye bu yorumları yapanları kınıyorum yazık her zaman yenecek diye bişey yok mağlubiyetede alışmamız lasım ki takımda sakat ve yeni futbolcu çok bunları göz önünde bulunduralım bence ilerki haftalarda daha iyi olacaklar BÜLENT UYGUNUNDA her zaman arkasındayım SİVASSPORUM benim her zaman yanındayız
izmiriyigidosu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı izmiriyigidosu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.08.2009, 23:48   #28
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

değerlendirilecek bi tarafımı var maçın biizm açımızdan... bırakın Bülent Uygun gereken değerlendirmeleri yapar
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 23:48   #29
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maçın yıldızı kimdi ?KIMSE

Maçın en kötüsü kimdi ?BULENT UYGUN

Maçta göze çarpanlar ?BULENT UYGUN

Ne gibi eksiklerimiz var ?NE TAMAMKI

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?HERSEY ORTADA

Taraftar nasıldı ?BILMIYORUM

Maç hakkında genel yorumunuz ? BENCE EN GUZEL YORUMU BULENT UYGUN YAPACAKTIR
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 23:49   #30
G Ü N E R
Yiğido

G Ü N E R - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 396 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 G Ü N E R Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Maçın yıldızı kimdi ? DOS SANTOS

Maçın en kötüsü kimdi ? PETKOVİÇ

Maçta göze çarpanlar ? İLK YARI DİRENDİK OFSAYTTAN GELEN GOLLE BIRAKTIK

Ne gibi eksiklerimiz var ? YENİ TRANSFERLER HALA UYUM SORUNU YAŞIYOR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? HADDİMİZİ BİLEREK OYNADIK AMA UZUN SÜRE DİRENEMEDİK

Taraftar nasıldı ? YOKTU

Maç hakkında genel yorumunuz ? ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Etiketler
değerlendirelim, fbss, maçı