Alıntı:
Aşiyan Nickli Üyeden Alıntı
SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. ÇOK MÜCADELE ETTİ. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM. ANCAK YASİN VE ERSEN MARTİN DEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYORDU. EVET YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR VAR AMA KİMSE KENDİNE DEV AYNASINDA BAKMASIN. SİVAS ALDIĞI TARAFTAR DESTEĞİNİN 100 KATI DAHA BÜYÜK BİR TAKIMDIR. FENERBAHÇEYE KADIKÖYDE YENİLMEKTEN DOĞAL BİŞEYDE YOKTUR. 10 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY...
KİMSE SAÇMA SAPAN YORUMLARDA BULUNMASIN. İSTİFA MİSTİFA... 5 10 MİLYON VERİP MAÇA GİTMEYE ERİNEN ADAMLAR BU KADAR UCUZA KENDİ TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİTMİYORKEN UCUZ YORUMLARI YAPMAKTAN DA ÇEKİNMİYORLAR...
|
aslında kaile alıp yanıt yazmak istemedim.her fikrin kendine göre değeri vardır.her yorum kendine göre değer arzeder.seninyazını8sa saçma bulmuyorum. ama yanıt değerinin olmadığını bildiğim halde yine senin yazını değerli kılayım.1. cisi fenerbahçeli olduğun aşikar ( nerden biliyorsun diyeceksin ,galatasaray 10 yıldır fenerbahçeyi fenerbahçe sdadında yenemiyor ). buradan rengin belli. 2. cisi sivassporun yenilmesini dıoğal karşılamak bence acizliğin belirtisi. fenerbahçe kim: UEFA liginde öneleme oynuyor.. sivasspor kim:Ş şampiyonlar liginde ön eleme oynuyor.iyi takımlar hangi ligde oynuyor.şampiyonlar liginde. demekki sivassporun fenerbahçeye yenilmesi doğal değil.maça gelince. 3 yıldır bizlere iğrenç futbolla alınan galibiyetlerle uyuttular,şimdi geçmişteki iğrenç futbolla kazanıldığı sanılan zaferlerin rüyasının bittiği ve gerçeği yüzümüze şamar gibi indiği zamanları yaşıyoruz. ve hala hala hala iğrenç mide bulandırıcı futbol.ben hep şunu savundum. yav 10 yenil ama ortasahada 3 pas yap buna razıyız..kendine güveni olmayanlar çevresine güven aşılayamazlar.. maça dikkat edin yardımlaşma yok ,herkes toptan kaçıyor aman hata yaparım diye boşa çıkıp top almıyor. bu nedendir kendine güvenen birtek oyuncu yok. madem büğlent uygun komutan askerlerde futbolcuysa kendine güvenmeyen askerleri idare edende kendine güvenmiyordur.yav diğer takımlara( anadolu takımlarına ) bakın çatır çatır göze hoş gelen futbol oynuyorlar. yenilselerde sorun değil çünkü güzel futbolun meyvesini muhakkak alacaklardır bunu biliyorlar. ya sivasspor. yıllardı iğrenç mide bulandıran futbol oynuyor ve bu günlere geldi. sivasspor seyircisini uyuttular. kendi reklamlarını yaptılar. ceplerini doldurdular ve sivasspor yerlerde sürünüyor. bu iyi günleri. çünkü diğer anadolu takımları modern çağdaş yönetiliyorlar..ve iyi ve mantıklı transferler yaparak renkli futbol oynuyorlar. hadi şimdi anket yapalım. sivasspor küme düşermi düşmezmi diye. evet. düşecek takımlar tahminen söyleyeyim. kasımpaşa,denizli sivasspor,antalyaspor. bu 4 takım en kuvvetli adaylardır. çünküü sivasspor futbol oynamıyooooooooor,futbol oynamıyoıoooooooor,futbol oynamıyooooooooorrrrr.kimi transfer edersen et.teknik direktörün hep ben hep ben,ben bilirim ben yaparım diyorsa orada başarılı olunmaz. dünya değişiyor.sivasspor ve sivaslılar ne zaman değişecek merak ediyorum.