basarılar sıvasspor um senı statta desteklemeyı özledım ama malum askerlık belımı bukuyor senı sahada seyredecegım gunu ıple cekıyorum...
Toprağım Allahım yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla biter
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Arkadaşlar Bouzza hani yetişiyordu. İbrahimin cezası dolmuştu... Onurun ne işi var anlamadımki.. Yasin bir bela hay allahım sen benim aklıma mukayyet ol.. Walla çok zor ama bu kadro ile herkese geçmiş olsun..
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
İçimi titreten tribündeki o SİVAS sesi‚aklımı başımdan alıyor.
ABDURRAHMAN NERELERDESIN SAG KANATDA MURAT SOZGELMEZIN NE ISI VAR ANLAMIS DEGILIM..... PETKOVIC yasın SEDAT HAYRETTIN ABDURRAHMAN ortasaha MUSA AYDIN CIHAN ONUR HOMUAR BOOUZAA FORVET ERSEN MARTIN KAMANAN iyi bir 11 olur
Ersen oynayacaksa ic sahada oynamali disarda zaten baski kuramiyoruz hic degilse ic sahada kafa vurur bir kac top indirir,Ibrahim sahin de Mehmet yildiz tipinde bir oyuncu hatta Mehmet ten daha hizli galiba,Kamanan la iyi bir ikili olabilir, 2 yil önce Mehmet ve Balili de oldugu gibi.Allah cc yardimcimiz olsun.Yönetime bir önerim var duyuru yapilsin bedava cekirdek dagitiliyor diye, belki stad dolar maca gelmeyen cekirdekcilerde gelirler-).Ankaragücü,bursa,eskisehir,s akarya,kocaeli vb takimlarda acaip süper taraftar var takimlari iyi degil bizde ise tam tersi.