Cevap: Store Kime Hizmet Ediyor ?
sivassporumuzu bugünlere getiren tüm yöneticilerimize teşekkürler.ancak temmuz ayında tatil için sivasa gittiğimde,stadyum girişine yapılan satış mağazasını gezdim,ürünler iğne ile tutturulmuş platforma,bir tane bile cansız manken yok mağazada,ürünler mankenlerin üzerinde çok daha güzel sergilenir bence,ayrıca mağazanın sivasspor ürünlerinin satıldığı mağaza olduğunu belirten bir yazı yok ,yani mağazanın adı yok,ayrıca birebir şahit oldum bir hemşerimizin almak istediği eşofman takımının sadece s bedeninin bulunduğuna ve sorumlunun 20 gün veye 1 aysonra diğer bedenlerin geleceği şeklindeki cevabına.özellikle sivasta yaşayan yöneticilerimizden ricamız,kulüp için gelir getirecek,sivaslıların kulübe bağlılığını sağlayacak düşünceler ve fikirler geliştirmeleridir.
ben antalyada yaşıyorum,mesela antalyaspor un portatif satış mağazası var,araç şeklinde,tekerlekli.bu satış mağazasını hafta sonları şehrin değişik yerlerine götürüp oralarda satış yapıyorlar,mesela yazın her ilçemizde festivaller oluyor,böyle bir satış aracı o festivallere götürülse,gurbetten ilçelerine gelen hemşerilerimiz ürünleri alsalar,kulübümüze para kazandırsalar ne güzel olur.
ayrıca bir önerim daha var,sivasspor sevgisini sivaslı çocuklara küçük yaşta aşılamamız lazım,ama sivasta nasıl oluyorsa fenerbahçe,beşiktaş futbol okulu açıyor,çocuklarımız o takımların formasını giyiyor,gelecek eğitim yılı bitiminde bir kampanya düzenlense,kulübümüz çocukların bedenine göre formalar üretse,kampanyanın adı da "güzel karneye sivasspor forması "olsa mesela,sınıfını başarıyla geçen çocuklara anne babalar sivasspor forması hediye etse...
sivasta yaşayan yöneticilerimizden böyle ses getirecek,renkli çalışmalar bekliyoruz.
|