Cevap: BÜLENT UYGUN`U SEVİYORUZ ÇÜNKÜ...
Ben Sivassporu seviyorum,
Dünyada futbolun futbol olduğu hiç bir ülkede futbol ve takım sevgisi bir adama bağlanamaz, bir adama bu kadar misyon yüklenemez. Dünya futbolundaki yerimiz ortada.
Diğer tüm sporlarda olduğu gibi futbolda da akıl, mantık ve bilimsel veriler kullanılır.
Topçunun gelip gittiği, gibi teknik heyette gelir ve gider bu tüm dünyada böyledir.
At gözlükleri takılarak bu spora bakarsanız bir kaç mum alevi cinsinden başarılarla oyalanıp durusunuz.
Futbolda başarı süregelen bir sürecin sonunda olur, aralarda tökezlemeler tabi ki olur, ama bu tökezlemelerde eleştiride olur, ama eleştirilere "vay hainler, vay gammazlar, biz bir adam için ölürüz, seviyoruz" ya da acıları içimizde eritiyoruz, kırarsam çeker giderim" gibi mantık dışı açıklamalar yapılmaz,
Bir yıllık değil çok yıllık planlamalar la başarı gelir.
Bana söyler misiniz, bu seneki transfer politikası ve takımda olanların uzun dönem planlama ile alakası var mı?
Ben Bülent bey gitsin asla demiyorum, ama biraz mütevazi olsun diyorum, biraz laf dinlesin diyorum, ve düşünsün diyorum: aylar önce tüm camia bizi severken şu an neden her vatandaş bize laf sokmaya çalışıyor. Başarımızı kıskandıkları için mi? Güldürmeyin adamı.
Seyirci olunamadı palavrasına da bir kaç sözüm var.
Gidip lütfen İngiltere'de, Almanya'da futbol izleyin kale arkalarında ki fanatik seyirci dışında koca statta nasıl seyirci olunuyor görün.
Bide kaba saba değilde açıkça açıklayın da bilelim nasıl seyirci olunuyormuş....
Sağlıcakla kalın.
|