Cevap: Revire Döndük
Uygun, Turkcell Süper Lig'de son iki sezondur elde ettiği başarısı ile tarih yazan ve dar imkan ve kıt bütçeyle Anadolu'dan çıkan bir takımın nasıl başarılı olduğunu ortaya koyan ve şampiyonlukta söz sahibi olduğunu ispatlayan Sivasspor'un aynı başarıyı bu sezonda göstereceğine inandığını belirterek, ''Sakatlıklardan uzak günler bizim başarımızı artıracaktır. Kıt imkanlarla tarih yazan Sivasspor, bu sezon da aynı başarıyı gösterecektir, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sporcularıma güveniyorum, taraftarımızın desteğiyle her şey mükemmel olacak'' dedi.
Öte yandan, Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un bugünkü çift idmanı ile yarın sabahki antrenmanın basına kapalı olduğu, yarın akşam saatlerindeki idmanın ise basına açık olduğu belirtildi.
ya bu adam daha halen gecmisi yedirmeye kalkiyor bizlere,,,,
hani dün gecmiste ,,, bugün ise bugündü ????
halen basina cikiyor ben söyle yaptim ben böyle etim .........
yok kit imkanlarla yapmis ,,, sen kimi kandirmaya calisiyon ,sivassporun bugüne denk 1 kurus bilen borcu olmamasi lazim,,gecen seneki kampanyadanda avrupanin en iyi ve modern otobüsünü bastik parayi aldik,,
bu senede bastik parayi sahamizi yaptirdik,,benim bildigim 1 kurus borcumuz yok ,bu gelmis kisit imkanlarmis diyip duruyor,, keske paraya kiyip taraftarin istedigi transferleri yapsaydinda 10 milytl borcumuz olsaydi
|