Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gökçek : 'Güçleri yetiyorsa düşürsünler'
Alt 08.09.2009, 23:20   #21
ilyas özer
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilyas özer Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Gökçek : 'Güçleri yetiyorsa düşürsünler'

melih gokcek hakkinda birsey bilip bilmeden yorum yapiyorsunuz.adam o kadar kotu olsa sahtekar olsa 3 donem belediye baskanligina secilirmiydi.ankara adami o kadarmi salak.demekki adamin iyligini ve hizmetini goruyorlar.futbol konusuna gelince birakinda ankaradan buyuk bi takim ciksin.hepmi istanbul takimlari parayi kazanacak.hepmi onlar sampiyon olacak.istanbul takimlarinin yoneticileri cokmu durust?ben sivasspordan sonra ankaragucunun basarili ve buyuk kulup olmasini cok istiyorum.
ilyas özer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ilyas özer'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.09.2009, 23:41   #22
anils
Acemi Yiğido

anils - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 anils FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ilyas özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
melih gokcek hakkinda birsey bilip bilmeden yorum yapiyorsunuz.adam o kadar kotu olsa sahtekar olsa 3 donem belediye baskanligina secilirmiydi.ankara adami o kadarmi salak.demekki adamin iyligini ve hizmetini goruyorlar.futbol konusuna gelince birakinda ankaradan buyuk bi takim ciksin.hepmi istanbul takimlari parayi kazanacak.hepmi onlar sampiyon olacak.istanbul takimlarinin yoneticileri cokmu durust?ben sivasspordan sonra ankaragucunun basarili ve buyuk kulup olmasini cok istiyorum.
Senden iyi biliyorum.Görünürde ballandıra ballandıra yapılan birkaç hizmet gerisi kadrolaşma,adam kayırmaca,insanlara 5 verip insandan 10 alma.3 dönemdir başkan olma nedeni başbakandan dolayı,adamakıllı rakibi olmadığından dolayı.1 tane Mansur başkan aday çıktı,ilk seçimde çok yaklaştı bi dahakine geçer merak etme.
Alt 09.09.2009, 00:15   #23
ilyas özer
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilyas özer Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
anils Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senden iyi biliyorum.Görünürde ballandıra ballandıra yapılan birkaç hizmet gerisi kadrolaşma,adam kayırmaca,insanlara 5 verip insandan 10 alma.3 dönemdir başkan olma nedeni başbakandan dolayı,adamakıllı rakibi olmadığından dolayı.1 tane Mansur başkan aday çıktı,ilk seçimde çok yaklaştı bi dahakine geçer merak etme.
o zaman desene melih gokcek kadar adamakilli kimse yokk ankarada....
ilyas özer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2009, 01:14   #24
anils
Acemi Yiğido

Yazdığımı okusan demiyeceğimi anlarsın.Gökçek'e kazandıran kendisi değil partisidir.Ama milletimiz bilinçsizce adaya değil partiye oy attığı için kendisi halen görevde.
Alt 09.09.2009, 01:25   #25
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1055 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
efsane5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
melih gökcek gibi insanlari türk futbolundan uzak tutmamiz gerekir halkin parasiyla takim kurmus bide kalkip posta koyuyor terbiyesiz adam
Sana katılmıyorum...dün ben yaklaşık 1 saat bu açıklamaları yaptığı programı dinledim...olaya geniş bir çerçeveden bakmak lazım...yaklaşık 2000 amatör sporcuyu Ankara ve Türkiye'ye kazandıran, birçok yüzme havuzu, saha, stad, kapalı spor salonu ve tesisi halkın hizmetine sunan bir kişi; Ankara'dan bir şampiyon takım çıkartmak istiyorsa bu da diğerleri gibi hizmetin bir parçası sayılmalı...

Ne hikmetse bu ülkede sporu kalkındıran kim varsa zaten bu ülkede pirim yapmıyor...Nerde beceriksiz, düzenbaz, şikeci ve işi bilmeyen adam varsa baş tacı yapılıyor...

Melih Gökçek'in temsil ettiği siyasi platformu kesinlikle sevmeyen birisi olarak, spora siyasetin karıştırılmaması, her kim olursa olsun bu ülkeye sportif anlamda katkı yaptığı sürece destelenmesi gerektiğine inanıyorum...Bunca yıldır Ankara gibi bir başkentin şampiyon bir futbol takımı çıkartamamasının büyük bir ayıp olduğunu ve bu ayıbın Ankaragücü'nün şampiyonluğu ile noktalanabileceğini düşünüyorum...

Bizler Sivasspolular olarak, bu kavgayı siyasi rantın bir parçası olarak gören bazı bürokrat ve siyasetçilerin inadına desteklemek zorundayız...Tabi eğer gerçekten ANADOLU'NUN futbolda güçlü olmasını istiyorsak...

Bu arada şunuda belirteyim...Sivassporlu adabına uymayan küfür ve aşağılama içeren mesajlar silinmektedir...Bu uyarımda sonra aynı üslupla devam eden arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır !! Lütfen bu mübarek günlerde bize yakışan terbiye ile yorum yapalım !!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.09.2009, 02:01   #26
anils
Acemi Yiğido

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana katılmıyorum...dün ben yaklaşık 1 saat bu açıklamaları yaptığı programı dinledim...olaya geniş bir çerçeveden bakmak lazım...yaklaşık 2000 amatör sporcuyu Ankara ve Türkiye'ye kazandıran, birçok yüzme havuzu, saha, stad, kapalı spor salonu ve tesisi halkın hizmetine sunan bir kişi; Ankara'dan bir şampiyon takım çıkartmak istiyorsa bu da diğerleri gibi hizmetin bir parçası sayılmalı...

Ne hikmetse bu ülkede sporu kalkındıran kim varsa zaten bu ülkede pirim yapmıyor...Nerde beceriksiz, düzenbaz, şikeci ve işi bilmeyen adam varsa baş tacı yapılıyor...

Melih Gökçek'in temsil ettiği siyasi platformu kesinlikle sevmeyen birisi olarak, spora siyasetin karıştırılmaması, her kim olursa olsun bu ülkeye sportif anlamda katkı yaptığı sürece destelenmesi gerektiğine inanıyorum...Bunca yıldır Ankara gibi bir başkentin şampiyon bir futbol takımı çıkartamamasının büyük bir ayıp olduğunu ve bu ayıbın Ankaragücü'nün şampiyonluğu ile noktalanabileceğini düşünüyorum...

Bizler Sivasspolular olarak, bu kavgayı siyasi rantın bir parçası olarak gören bazı bürokrat ve siyasetçilerin inadına desteklemek zorundayız...Tabi eğer gerçekten ANADOLU'NUN futbolda güçlü olmasını istiyorsak...

Bu arada şunuda belirteyim...Sivassporlu adabına uymayan küfür ve aşağılama içeren mesajlar silinmektedir...Bu uyarımda sonra aynı üslupla devam eden arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır !! Lütfen bu mübarek günlerde bize yakışan terbiye ile yorum yapalım !!
Mesajımı silmekte son derece haklısın,küfretmemeliydim,foru mdaki arkadaşlardan özür dilerim.
Alt 09.09.2009, 02:12   #27
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1055 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
anils Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mesajımı silmekte son derece haklısın,küfretmemeliydim,foru mdaki arkadaşlardan özür dilerim.
Anlayışın ve bize yakışan tavrın için teşekkür ederim...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2009, 03:17   #28
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

bu adamdan nefret ediyorum yaptıklarının hepsinde kendi çıkarı var
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı noname87'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.09.2009, 16:13   #29
efsane5858
Yiğido

efsane5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 efsane5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ankaraspor devlet destegiyle yapicaksa halkin parasiyla bu isleri yapicaksa orda dur derler adama bide devleti arkana alip konusmak daha kötüsü bence.taraftari olmayan belediye klüplerini gormek istemiyorum ben kendi adima cok cirkin bu ligde IBB ankaraspor eski adiyla ankara büyüksehir belediye takimi bunlari ben görmek istemiyorum.melih bey gitsin bir sehir takimini alsinda sampiyon yapsin belediye takimini yapmasi daha kolay nede olsa kaynak cok. vah benim zavalli vatandasim daha yolu olmayan mahalleler var bu memlekette iste bizim ülkemiz dunyanin neresinde bir belediye takimi var bi düsünün
Sende benim hasretimsin...
efsane5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı efsane5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.09.2009, 17:05   #30
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ankarada yaşayan biri olarak Sensetik hocama katılıyorum. Melih Gökçek'in spora yaptığı katkıyı birçok kişi yapmamıştır Türkiyede. Siyasi görüşüne katılmayabilirsiniz ama spora yaptığı hizmetler inkar edilemez. İnşallah başkentinden şampiyon çıkmayan ülke nitelemesini yıkar Ankaragücü.
Arkadaşın biri karşısına güçlü aday çıkmadı demiş. Sol partiler tek adayla girdi aday Murat Karayalçın. MHP Mansur Yavaş' la girdi. Daha kim çıksın karşısına. Deniz Baykalla Devlet Bahçeli kalıyor

Etiketler
dedi, düşürsünler, güçleri, gÖkÇek, pfdk, yetiyorsa, yetkim