Alıntı:
efsane5858 Nickli Üyeden Alıntı
melih gökcek gibi insanlari türk futbolundan uzak tutmamiz gerekir halkin parasiyla takim kurmus bide kalkip posta koyuyor terbiyesiz adam
|
Sana katılmıyorum...dün ben yaklaşık 1 saat bu açıklamaları yaptığı programı dinledim...olaya geniş bir çerçeveden bakmak lazım...yaklaşık 2000 amatör sporcuyu Ankara ve Türkiye'ye kazandıran, birçok yüzme havuzu, saha, stad, kapalı spor salonu ve tesisi halkın hizmetine sunan bir kişi; Ankara'dan bir şampiyon takım çıkartmak istiyorsa bu da diğerleri gibi hizmetin bir parçası sayılmalı...
Ne hikmetse bu ülkede sporu kalkındıran kim varsa zaten bu ülkede pirim yapmıyor...Nerde beceriksiz, düzenbaz, şikeci ve işi bilmeyen adam varsa baş tacı yapılıyor...
Melih Gökçek'in temsil ettiği siyasi platformu kesinlikle sevmeyen birisi olarak, spora siyasetin karıştırılmaması, her kim olursa olsun bu ülkeye sportif anlamda katkı yaptığı sürece destelenmesi gerektiğine inanıyorum...Bunca yıldır Ankara gibi bir başkentin şampiyon bir futbol takımı çıkartamamasının büyük bir ayıp olduğunu ve bu ayıbın Ankaragücü'nün şampiyonluğu ile noktalanabileceğini düşünüyorum...
Bizler Sivasspolular olarak, bu kavgayı siyasi rantın bir parçası olarak gören bazı bürokrat ve siyasetçilerin inadına desteklemek zorundayız...Tabi eğer gerçekten ANADOLU'NUN futbolda güçlü olmasını istiyorsak...
Bu arada şunuda belirteyim...Sivassporlu adabına uymayan küfür ve aşağılama içeren mesajlar silinmektedir...Bu uyarımda sonra aynı üslupla devam eden arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır !! Lütfen bu mübarek günlerde bize yakışan terbiye ile yorum yapalım !!