Alıntı:
kadir0911 Nickli Üyeden Alıntı
skora bakarak mi???
sen nediyorsun hersey ortada, biz bu maci 10 kisi ile de alabilirik, erhan ve musa'nin 100% posizyonlari kacirdiklarini hatirlatim.
Hakem kararlarini bana bahane etmeyin, gidisat kötü, Tatkikli bir oyun yok oynayamiyoruz bunun sebebi de Bülent Uygun, son iki mactan sözde 4 puan alacaktik, noldu BIR puan aldik.
Verdigi Hizmetler icin sonuz tesekkür ediyorum, ama o güzel günler geride kaldi, bende isterdim ferguson gibi senelerce hizmet etsin, ama olmuyor altini cizerek diyorum Bülent Uygun ISTIFA!
|
daha tuttuğun takımın futbolcusunun adını doğru yazamıyon ne konuşacam seninle futboldan gram anladığın yok gelip bülent uygun istifa diyon 10 kişiyle nereye alıyon kardeşim dahada bastırsak denizliye 1 puanıda alamicaktık bizimkiler ileri çıkıyo arkada kimse kalmıyo 2. golü yiyecektik denizliden 1 puanıda alamicaktık kırmızı kart yedik 5-6 sarı kart var 1 tanede %100 penaltımız var adamın eline çarpıyo verilmedi penaltı sen neden bahsediyon!! ayrıca bülent gitse kim gelicek be adam sölesene bana??