Geçen yılki kadro ile yendikk....
Bu yılda aynı sonuçları alamadığımızı biliyoruz lakin yinede umutsuz olmuyor..
Bursa Sivasspor karşılaşmasında artık 3 puanla galibiyet bekliyoruz
Bakalım bu kez ne çıkacak Yiğidoları iyi oynarsa neden olmasın birde Hakemler problemi var tarafsız olamıyorlar ne yazıkki....
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
ISTATISTIKLERIMIZ GUZEL AMA COK AMA COK UZULEREK SOYLUYORUM BU TAKIMLA BURSA BIZI DUZ GECER TEKERINE TAS KOYACAK TOPCUMUZ YOK KADRODA SEZER CALISACAK BELKI BIRAZ AMA ODA YETERLI DEGIL ALLAH BIZI REZIL ETMESIN INSALLAH
arkadaşlar boşa ümitlenmeyin bu sivastan hiçbirşey olmaz neden derseniz saygı değer bülent hocamız kamanan ve agbetu gibi oyuncuları yedek oturtuyor takımada ibrahim dağaşan ve erman kılıç gibi 2 dallama koyuyor neymiş erman gelecekte türkiyenin en iyi oyuncularından olacakmış böyle şey olurmu ya bırakın ben hiç sivasın kazanacağını düşünmüyorum belki bu sistemle küme düşer
ersen Martın Oynuyp Kamanan YEdek oldukca ısımız Zor burda Hocanın amaCı ne anLıyamıyorum ?? Sıvas Bu macı YEnmesı Lazım Cıkıs macı Bursa konusalan Bır takım Yenersek Bız eSkı gunlere donerız Dıye umud Edıyorum yeneceGmızeDE kalptan Gonulden ınanıyorum Hepınızı de candan yurekden alkıslıyorum Stada Beklıyorum