Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa
Defans kötü mü ? Evet . Hücum kötü mü ? Evet. Peki bu orta saha ne yapıyor arkadaş ikisini bağlayan bölge burası değil mi ? Her neyse takımla ilgili eksiklikler artık buraya sığmaz.. Sistem değişikliğine gelince de evet geçen sene çoğumuz itiraf etsin ki doldur boşalt yerine mücadeleci,rakibi bunaltan ve baskı altında tutan bir futbol izlemek istiyorduk fakat ben kendi açımdan konuşayım kemik kadroyu bozmadan yapılacak 1-2 kaliteli takviye ile bunu yapmak varken bu çile,bu ızdırap niye ? Yönetim ve teknik heyet oyun sistemini değiştirirken,mantaliteleri aynı kalmış farkında değiller...Sahada garantici oyunu terk edip biraz daha riskli oyunlara dönerken,kulübun transfer politikasında dengeli bütçe ve garanticiliği devam ettirdiler..Ufacık bir açık bile verilmemesi için kaliteli bir tane bile topçu getirtemedik..Kadromuzda 1 isim dahi yok ki adını görünce heh işte yaparsa bu adam yapar bu işi diyelim,şimdi diyeceğiz beğenmiyorlar şehri falan filan da parayı gömdüğün zaman kulübede bile kalırlar rahat olun,hep birşeylerden kısmak çabası içindeyiz ki kısa kısa kendimizden çok şeyler kıstık ve bunun en açık göstergesi şu an ligdeki konumumuz ...Ayrıca riskli oyun filan dedim önceki cümlelerimde gerçekten de başardık istenilen oyunu gayet riskli,her an kalp krizi geçirtebilecek bir oyun oynuyoruz,aslında oynuyor muyuz o bile sorgulanırda neyse ... Son olarak okuduktan sonra istemeyen tutmaz arkadaş,köstekçi olmayın vs.diyecek arkadaşlara : ' Korkmayın,hala Sivaslıyız,Sivassporluyuz .. ! '
BİZ SIVASLIYIZ!!!
58 & SİVASSPOR & 58
|