HACA SEN GİTİNDE ŞU İŞTEN KOVDUĞUNN 8 AİLEDEN HELALLİK ALDINMI SİVASSPOR TESİSİNİ SAKARYA BARINAGINA CEVİRDİN SİVASIN ADAMAI CALIŞAMIYORMUYDUDA KOVDUN BİR RAMAZAN GÜNÜ ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN DEMİYORUM ALLAH O COCUKLARIN HAKINI SENDEN SORSUN BAK SİVAS SANADA KALMADI
MİLLET NEDEN SADECE ABDURRAHMAN DERELİ VE HAYRETTİN YERLİ KAYA YOLCU ETMEYE GİTTİ ; DİĞER TAKIM ARKADAŞLARI NEDEN YOLCU ETMEYE GİTMEDİ.. ?????????????????????????????? ??????????????
BİLEN VARSA AÇIKLASIN LÜTFEN ?
Ben Bülent hocanın gitmesinden yanaydım gitti oda rahatladı bizde(Gitmesinden yana olanlar)bülent uygun bu sene kaldığı taktirde bir çok hata yapıp takımımızın belkide bank asyaya düşmesine neden olabilirdi baxşımızda mecnun başkanımız olduğu sürece artık sivasın sırtı yere gelmez...
allah aşkına hiko sen nası bi adamsın bir tane olumlu yazın yok şimdide amatör klüplere el attın....senin gibi gereksiz yazarak ona buna sallayarak gecinenler hep ac kaldı bu ülkede bak yaşında gelmiş..git balık tut nebilim bişiler yap işte..yada git bülentin mecnunun cantasını taşı daha taze doğru haberler alır ona göre yorum yaparsın bari..!!
Ayrilik cok aci bir duygu...
Istifa etmesi yana olmama ragmen icim cok karardi, sevdigin bir kisiden kopmak cok agri veren bir duygu ama hayat devam ediyor.