Sivasspor'da bu değişimde tabiki galibiyet beklemek yanlış ilk haftada..
Takımı tanımayan bir hoca ve yeni taktikler sunacağı kesin iki taraf içinde uyum sağlanması zaman alabilir.
Zaman alır ama uzun sürmemesi iyi olur ilk yarıda en azından 14 lere 13 lere kadar çıkalım. Bu sene kupayada oynasak tek kafi uefada zaten beraberinde olur
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Champion58'a Teşekkür Ediyor...
hocanın sözleri çok güzel alt yapı ya çok önem veriyor bu anlaşılıyor
bizimde buna çok ihtiyacımız var inş başarılı olur bizmde alt yapımızdan yıldız oyuncular çıkar ve hocada kendini kanıtlamak isteyecek tir çünkü afrikadan beni buldular ve ilk ciddi teklifi yaptılar diyor hocam sana guveniyoruz ..... alem buysa SAMPİYON YİGİDOLAR
Bu Konuda yorgun(58)'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu hoca inanın Bülent uygundan bile iyi Her şeyde bir hayır vardır Alt yapıya önem vermesi beni memnun etti bülent uygun 2 sene içinde kaç kişi çıkarttı acaba bu yüzden gittiği iyi oldu ayrıca efendi birine benziyor fazla basınla konuşmayacağım diyor olumsuzluk yaratır diyor bülent uygunda tam tersiydi tüm türkiyeye antipatik etti gittiği iyi oldu.
bu sene 17 futbolcu almışız çoğunu oynatmadan yollamışız! bülent uygun havaya girmişti arkadaşlar aynı fatih terim gibi futbolu yeniden keşfetmeye çalıştı alt yapıdan tek bi oyuncu almadı hatırlayan varsa sölesin ben hatırlamıyorum.beğenerek aldığı oyuncuları dahi şans vermeden yolladı demkki bi hesabı vardı! neyse kısaca ben hiç ama hiç üzülmedim bülentin gidişine...
Bu Konuda kangalliahmet'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Yeni hocamızdan çok ümitliyim.konuşmaları,düşüncel eri çok şık.bülent hoca içinde çok onore edici konuşmuş.en önemlisi ''enkaz aldık'' tarzı şeyler söylemeden işine bakması.içimde çok iyi hisler var yahu