Alıntı:
özgühertaş Nickli Üyeden Alıntı
yokmu adam akıllı delikanlı eli sopalı biri.kim tribünde ayrımcılık yapıcaksa kafasını gözünü dagıtıcaksın.istanbul belediye maçına gidiyoruz sanki stad full doluymuş gibi ikiye ayrılıyoruz 30-40 kişi bi yerde -20-30 kişi bi yerde bagırıyor herkes bi şeylerin beşinde kimi destek beşinde kimi yalaklık peşinde.bu işi çözerse yine meçnun başkan çözer çıkar ortaya birisini atar alın size tribün lideri önderiniz budur der.olur biter.meçnun başkanım bitirin artık bu bölünmüşlügü.aramızdaki leş kargalarının ancak sen temizlersin.
|
Bu iş sopayla olsaydı çokdan çözülürdü.Hadi ben hiç bir grupla birleşmem dedim,zamanında bana söven adamlarla tribün yapmam dedim kim bana zorla iş yaptıracak.Adam deplasman tribününde neler yapılacağını bilmiyor.Kendi grubunun reklamını yapıyor.Reklamdan sonra desteğe gelin arkamızda durun diyor.Sonrasında biz tepki verince bizim arkamıza geliyor bizim adımızı kullanıyor.Önce tribünü bileceğiz abi,Mecnun başkan da kırk yıl olsa durupda tribün olsun diye gruplar birleşsin diye gayret göstermez.Sunacağı tribün lideri başkasından çıksa ben onun şemsiyesi altına girmem,benden çıksa bir başkası benle olan husumetinden girmez.Başkan bu işi kimin götüreceğini kimin rant sağlamadan yapacağınıda biliyor ama tribün istemiyor.Zaten zamanında da temizliği yaptı kurunun yanında yaşda yandı.