Muhsin Hoca müthiş adam. Maç boyu yerine oturmadı 2.yarı başlamadan oyuna yaptıgı müdahale yani Cihanı oyuna alması maçı çevirdi. Takım cok güzel ayağa paslar ile oynadı bu takımı Muhsin Hoca hak ettiği yerlere taşıyacaktır buna inanıyorum.
MAÇ İKİ SIFIR OLMUŞ FUTBOLCULARIMIZ NE KADAR KORKAK OYNAMAYA ALIŞMIŞ ALIŞTIRILMIŞ HOCAMIZ KENDİNİ YIRTIYOR ÇIKIN ÇIKIN DİYE
DEĞİŞİKLİLER HEPSİ YERİNDE ADAM GİBİ ADAM
muhsin hoca bu takımı inşallah düzlüğe vede hedeflerine ulaştıracak ben daha öncede demiştim hocayı 10-11 senedir takip ediyorum hocamıza bazıları küçümser bir eda ile bakıyorlar gözlerindeki at gözlüklerini bir türlü çıkarmak istemiyorlar yiğidoluk bize kimin zerre kadar faydası olduysa bunu takdir etmektir hocada mutlaka bizlere faydası olmak için elinden geleni yapacaktır. Bunun için iyi bir yiğido gibi hocaya sonuna kadar destek vede arka çıkmalıyız bu onun başarısı kadar bizimde başarımız olacaktır . Dışarda insanlar bizim nezaman yere düşeceğimize bakıyorlar bir an düştükmü o kadar seviniyorlar.insanlara sivas kimliğini hakikaten öğretmişiz onun için tam bir yiğido ruhuyla takıma hocaya vede yönetimimize sonuna kadar destek olamalıyız SAYGILARIMLA....