Zaten takımın durumu malum bu kart cezası olmaması için biraz agrasif olmamak gerekiyor Hayrettinin daha dikkatli oynaması gerekirdi takımı zor durumda bırakmamak için.
Muratın sol kanatta oynaması iyi en az Hayrettin kadar oynayacağına eminim ona güveniyorum.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
hayrettin yerine murat'ın forma giymesinin beklendiği yolundaki haber hiç inandırıcı değil...laf olsun diye yazılmış belli ki...o mevkiide hem ferhat hem de faruk varken murat niye solda oynasın...
Muhsin Hocamiz futbolcularla her gün idmanlarda beraber oldugu icin hangi futbolcunun formda olup olmadigini hocamiz bilir.kim hak ediyorsa formayi o Futbolcumuz giyer insallah Muhsin hocam su GS yenmemiz icin hic bir sebep yok bu kötü gidislerinden faydalanmanin tam zamani eski günlerimize dönmek icin büyük bir firsat sivassporlu futbolculari bu mac icin Motivasyon icin fazla bir sey yapmaya gerek yok bu macta kapasitelerini ikiye katlayacaklarina inananiyorum. Skor ne olur bilmiyorum kim hata yaparsa kaybeder. Insallah GS liler hata yapar Biz yeneriz.....