Alıntı:
yiğido 07 Nickli Üyeden Alıntı
ADAM GİTMEDİM DİYOR HALA YAZI YAZIYORSUNUZ BENCE YUKARIDAKİ YAZIYI BİR DAHA OKUYUN
|
Ya kardeşim anladık tamam adam yanlış anlamışda sendeki bu Bülent Yalakalığı nedir onu anlayamadık.
Her forumda zırt diye çıkıp bülent Uygun'un avukatlığını yapıyorsun.
Bülent Uygun bu sene yaptığı fiyasko transferlerle hem kulübe hemde kendine zarar vermiştir.
Kendi kurduğu kadroya kendi bile güvenemediği için kendini kurtarmak uğruna takımı yarı yolda bırakarak kaçmıştır.
Bir teknik adam üzerine yönetim baskısı olmadığı müddetçe takımına ve kendine güveniyorsa gerekirse kovulana kadar görevinin başında kalır.
Yaptığı işe inanıyorsa kendi kariyerini ve itibarını düşünmez her şartta görevine devam eder.
Ama Bülent Uygun işler kötü gidince ve düzeltmeyeceğini anlayınca vede yaptığı işe kendinin bile inancı kalmayaınca sivas'ı yarı yolda bırakarak kendini kurtarma yolunu seçmiştir ve sen çıkmış bize bu adamı savunuyorsun.
Üstelik bülent Uygun kendi ameliyat olduğu doktora, iyimidir kötümüdür tecrübelimidir, değilmidir demeden Mehmet Yıldız'ıda emanet ederek çocuğun futbol hayatını bitirme noktasını getirmiştir.
Artık bize Bülent Uygun savunmayın.
adam gitti artık bizimle işi bitti bizimde onunla işimiz bitti.
Bundan sonra nereye giderse gitsin bizi ilgilendirmez.
İster yardım etsin isterse anlaşıp teknik direktörlüğünü yapsın.
Bizimle artık bir bağı yok önemli olanda o zaten.