Abdurrahman'ın ne kadar vazgeçilmez olduğunu onun oynamadığı maçlarda açıkca görüldü..Ylnız Abdurrahman uzun süre oynamadığı için maç eksikliği var..Bu maçta belki ilk 11 de oynamayabilir ama 2. yarı maçın durumuna göre kısa bir hocanın onu oynatacağını düşünüyorum..Yalnız keşke Abdurrahman tam kapasite ile oynasa da biz de keyifle izlesek...Abdurrahman'ı ne kadar süre oynatacağına hoca karar verecektir...Kayseri maçı bizim için çok önemli bir maç..Kayseri gibi çok formda bir takıma karşı Abdurrahman gibi uzun süre oynamayan bir oyuncuyu oynatmak doğru mudur yoksa yanlış mıdır buna da hoca karar verecek...Umarım Abdurrahman'ın dönüşü muhteşem olur...
slm oncelikle iylesti icin cok sukur diyorum aramiza tekrar donmesine cok sevindim herkesin umutla bekledi sari firtinanin donusu yureklerimize su serper diyorum Allah bidaha sakatlik gostermesin dilegimle gosterkendini sari firtina zaman kotu zaman sivas li uzgun masun kaldi basimiz egik bunu hocamiz vede as oyuncularimiz kaldirir en bastada degerli baskanimiz mecnun beyefendi bizleri guldurun heycanlandirin artik biz sizleri seviyor sizlerle gurur duyuyoruz en buyuk takim SIVASSPOR