hoca daha iyisini bilir ama zita nın yerine sezer ve musa gitmeli çünkü oynamıyorlar bülent in adamları sivasspora pek bişey vereceklerini sanmıyorum.özellikle sezer ve yasin gitmeli.
hepsi doğru karar bravo muhsin hocam mbemba zaten oynamıyodu zita cok kuısa boylu ve güçsüz onur kiralık verilebilirdi ama ersen için diyecek tek kelime YAŞASIN DEFOLDU GİTTİ ERSEN MARTİN
allah aşkına hoca bu yaptıgın dogruysa sende toptan anlamıyorsunersan ve mbemba anladıkta .zita ve onuru niye gönderiyorsun onlara gelene kadar daha çok gidecek var.sedat topçumu,ugur topçumu,yasin topçumu.bunlar bize 15 puan kaybettirdiler.bravo size hoca doğruysa bunlar.
aslında senin futboldan anlamadığın burda çok net ortada sen bu site yerine ekşi sözlük sitesine git sedat topcumuymuş sedat sayesinde kazandık biz iki maçı onun sayesinde kazandık birtek uğurda haklısın yasinde cıkıs içinde
Bu Konuda 58 FoRzA SiVaS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Listede Yasin ve Hayrettin'i göremedim.
Acaba takım bulamayacaklarını anladıkları için gitmeyi kabul etmedilermi.
İkinci lig'de bile oynayamaz Yasin Çakma ama zannediyorum sezon sonu onunda Bileti kesilir.
Hoca inşallah şu Yasin'în ve Hayrettin'in yerine birilerini bulurda onuda yollar.
gönderilenler konusunda hocaya tam hak veriyorum hoca yarinlari düsünerek ve maliye yapi birde yabanci sinirlamasini düsünere kadroya o sekilde düzen veriyor.
yasin gitsin diyenler yasin oynamasin derseniz saygi duyarim ama gitsin derseniz kabul edemem bilica gibi yöneten bir stoper olsaydida beraber oynasalardida siz yasini o zaman seyretseydiniz.
artik simdi yapilacak tek is var oda cok kaliteli 2-3 tane yabanci oyncu kadroya katabilmek.
kimse süphe etmesin bizim yerli sporcu kadromuz cok cok iyi biz yabanci ve lider oyuncu eksikliginden bu hale düstük liderlik yapmasi gerekenler digererinden önce dagildilar.