05.01.2010, 13:19
|
|
Usta Yiğido
416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Son Yiğido Rahman
Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar bir süredir görüştükleri gurbetçi Rahman Soyudoğru ile her konuda anlaşma sağladı.
21 yaşındaki forvet oyuncusu Rahman Almanya'nın SC Freiburg takımında forma giyiyordu.
Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın isteği doğrultusunda gerçekleşen transfer sonrasında çalışmaların dahada hızlandığı belirtildi.
Genç futbolcu Rahman Soyudoğru 2 kez Alman U20 takımında forma giydi.
Öte yandan Sivasspor'un İngiliz takımı Blackburn Rovers takımından bir defans oyuncusuylada anlaşmak üzere olduğu öğrenildi
Kaynak:Hürdoğan
|
Bu haber üzerine B.Rovers kadrosunua şöyle bir göz attım,bakın kimler varmış B.rovers'ın defasında.Lars Jacobsen,Cristopher Samba,Gael Givet,Ryan Nelsen,Pascal Chimbonda,Martin olsson,Phil Jones,Gavin Ganning,Michel salgado.Bu oyuncuların hiç birini transfer edemez kulübümüz,o maddi gücümüz yok.Dolayısıyle haber bu kısmı balon geldi bana.
Rahman tansferine gelince;Yönetimimiz bu sezon transferde çok hatalar yaptı,bu doğrudur.Fakat bir doğru daha var;o da o kadar hatanın yapıldığı bu sezonda Sivasspor geleceği adıne bilinerek yada bilinmeden çok önemli isimler kadromuza kattılar.İşte İbrahim,işte Kadir ya da Erman.Raahmanında Sivassporun önümüzdeki yıllarını düşünecek olursak çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum.
|
|
|