eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Allah Aşkına takımın elenmesine sevineceğinize nerdeyse karalar bağlıyorsunuz; Sivasspor bu yıl takım olamamış bir takım; hala da eksiklerimizi tamamlamaya uğraşıyoruz; diyelim ki Tarsus 1 gol attı ve turu geçtik peki ya sonrası; oynanan bu futbolla çeyrek finale çıkacaktık.. Sonra çeyrek finalde 2 maç daha.. Bu turu da geçtik diyelim sonra; yarı final : burada da 2 maç oynayacağız, etti 4 maç.. Eğer finale kalırsak 1 maç daha ettimi 5 maç.. Sonrası, sonrası belli;
YİNE BANA HÜSRAN YİNE BANA HASRET VAR ,YİNE BANA ESMER GÜNLER DÜŞTÜ. EYVAAH.. DİYEREK BANK ASYA DA BU ŞARKIYI Söyleyecektik...
Zamanın birinde, Sivas'ta çalışan bir hoca şunu söylemiş; "Sivas'ta herkes teknik direktör, herkes herşeyi biliyor ama ne hikmetse Sivas bir türlü başarıyı yakalayamıyor.. Çünkü burada futbolu bilmeden konuşan çok insan var" demiş..
Adam haklı, hepimiz hocayız, tepimiz futbolcuyuz..
Sürekli konuşuyoruz ama kendi kendimize konuşuyoruz..
Bir Trabzon, bir Eskişehir, bir Ankaragücü, bir Göztepe seyircisi kadar etkimiz hiç yok..
Bülent hocayı gönderdik hep beraber, şimdi de sıra Muhsin Hocaya mı geldi.. Onu da gönderip takımı kurtaracağız güya...
Sonra gelen hoca takımı tanıyana kadar sezon bitecek ve takım bank asya ya doğru gidecek; bu kaçınılmaz son...
Biz değilmiydik...!
Devre bitse de, hoca yeni transfer yapsa, daha iyi olsak diyen.. Hoca da dediğimizi yaptı; yeni oyuncular aldı, belki 1-2 transfer daha yapabiliriz..
Kimse yeni gelen oyuncuların uyum süresinin olacağını hesap etmiyor; herkes istiyor ki, gelenler bir anda takımla kaynaşsın, hemen kolej takımı olalım, her maçı kazanalım..
Dünya'da ara transferde 7-8 tane oyuncu alıp bunların 4-5 tanesini ilk 11 de oynatıp, hemen uyum sağlayan hiçbir takım yok; zaten olamaz da.. Real Madrit'e de bu kadar transfer yapsan, onun da aynı sorunları olur; oldu da.. Hoca da, başkanda, yönetimde kupayı istemiyordu ama bunu açıkca da söyleyemiyorlardı.. Olan oldu, geçen geçti, bundan sonrasına bakacağız; çıkmayan candan ümit de kesilmez..
Yeterki, taraftar olarak takımımıza, stadyumda desteğimizi esirgemeyelim...
|