yiğidolar hiç bi maçta bi taşkınlık ve kötü hareket yapmadı.Bu mactada yapacağını sanmıyorum.Sivassporumuzu bu macta coq qzL desteklememiz Lazım takımın motivasyona ihtiyacı var.
biz medeni bir şehiriz, taraftarımız da öyle.Burada oynanan şu ana kadarki hangi maçta kötü olaylar oldu.rakip takım taraftarlarının bizi tahrik ettikleri de oldu,ama biz sağduyul davrandık.bence önlemin seyirci ile değil stad içindeki durumun değerlendirilmesi ile alınmalı.stadta görev alan amir, memur, güvenlikçi ne varsa onların sağduyulu olması gerek.unutmayın yangını bir kıvılcım çıkarır.bizim kıvılcımız sivasın gol ve goller atmasıdır.
bizimde emniyetimizden bazı isteklerimiz var özellikle büyük maçlarda bazı polis memuru arkadaşlar biz gol yedinmi biryerleri soğumuş gibi seviniyorlar bize bakıp gülüyorlar
yıllardırki sivasda olmasına rağmen sivasın ekmeğini yemesine rağman emniyette üst düzey amir olmasına rağmen göbeğini gere gere eski kapalı yeni protokol trübünün önüne gelip tezahürat yapan seyirciyi çoşturmaya çalışan kişileri eliyle yanındaki polis memuru arkadaşlara gösterip taraftarı galyana getirmeye çalışan o mahluku trübünümüzde görmek istemiyoruz o kendini biliyor bu yazıyı okusa benimde kim olduğumu bilir kavgasız büyük maçımız geçmiyor bu memurla tam bir sivas düşmanı
sonrası büyük maçlarda cebimizdeki kaleme tesbihe kadar alınıyor uyardığım halde hijyene dikkat ettiğim halde oğlumun elindeki çekirdeğe ellerini sokup karıştırıyor sonra pis pis gülüyor arama yapılıyorsa adam gibi yapılmasını rica ediyoruz
bizi didik didik arayan pankartımızı içeri almayan kestiğimiz konfetiyi içeri alamayan sivas polisi ne hikmetse istanbul taraftarını aramıyormu adamlar her maçta konfetiler sis meşaleleri yakıyor misafir takım taraftarının orda görev yapan polisler bu sefer lütfen adam gibi görevini yapsınlar yoksa yine ben susmayacağım bu sefer ne bir taraftar nede bir yönetici beni susturamayacak
lütfen ve lütfen artık bu memleketin ekmeğini yeyip bu memlekete düşman olmayın zira burası ne bir dıyarbakır nede askerine polisine düşman bir şehir değildir
saygılarımla murat kuzu
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Adam girişte bozuk paraları alıyor içerde su alıp para bozduruyorsun.İnsan demeye bin şahit polislerin artisliğine katlanıyorsun.taraftara hayvanlar diye bağıran amirlere katlanıyorsun...Stadyumda görev yapan bütün polislerden nefret ediyorum.Umarım aynı muameleyi gün gelir kendi evlatlarına bir başka polis gözleri önünde yapar...
kessinlikle katılıyorum yener abi , kapıda bozuk para kontrolü yapılıyor ancak içerden alınan herhangi birşeyin üstü bozuk para olark veriliyor ... ve tabi ki kendilerini stadın sahibi sana polisler...